• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyrosty beta oraz leukocytoza

Imbryczek

Fanka BB :)
Dziewczyny czy te przyrosty są ok?
OM 13.11.2024
Beta:
13.12. 266
16.12. 857
18.12. 1990
24.12. 8024

Ponadto może któraś z Was też tak miała:
Biorę accofil, Encorton, Prograf, acard, heparynę i przerażają mnie wyniki krwi: leukocyty na poziomie 22 tys. Wszystkie białe pozawyżane: limfocyty, bazocyty, monocyty, neutrofile.

reklama
W internecie sa dostepne kalkulatory przyrostu betaHCG, mozna w latwy sposob sobie sprawdzic.
Jesli chodzi o wyniki to najlepiej konsultowac sie z lekarzem. Morfologie ocenia sie calosciowo. W ciazy czesto niektore wyniki "swiruja".

Dziewczyny czy te przyrosty są ok?
OM 13.11.2024
Beta:
13.12. 266
16.12. 857
18.12. 1990
24.12. 8024

Ponadto może któraś z Was też tak miała:
Biorę accofil, Encorton, Prograf, acard, heparynę i przerażają mnie wyniki krwi: leukocyty na poziomie 22 tys. Wszystkie białe pozawyżane: limfocyty, bazocyty, monocyty, neutrofile.
Po to jest accofil żeby podniósł leukocyty. Mi lekarz przy accofilu kazał raz w tygodniu badać morfologię i jak wyszło 25 tys to miałam opóźnić dawkę o dwa dni

reklama
Leczę się u Profesora Malinowskiego z Łodzi, nie wspominał o tym nigdy. Powiedział że na początku ciąży ważne jest by obłożyć mnie lekami a potem sobie będziemy odstawiać
Moja koleżanka też brała accofil w 1 trymestrze i nigdy nie badała morfologii bo jej lekarz o tym nie wspominał. Moja lekarka się złapała za głowę, powiedziała że to ciężki lek i trzeba mieć nad tym kontrolę 😬

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry