A drugi Tomuś leżał i patrzył się w sufit![]()

dokładnie tak byłoDzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
A drugi Tomuś leżał i patrzył się w sufit![]()

dokładnie tak było
.Na deser i makiełki i kutia,choc z ta kutią nieszczęsna walczymy wszyscy od lat- nikt jej nie lubi,a mama "tradycyjnie" co roku ją robi
.A że u nas w rodzinie "przesąd " panuje,że każdej potrawy wigilijnej trzeba spróbować,bo ilu nie spróbujesz,tyle cię przyjemności w nadchodzącym roku ominie,więc od lat tak się wszyscy z tą kutią męczymy
.
No,tak dokładnie to brzmiało,a może i gorzej...
.Tato,brat i ja lezeliśmy na dywanie i zwijaliśmy sie ze śmiechu,a one dalej,z takimi poważnymi minami....masakra

Niezły koncert !!!Co prawda to nie kulinarnie,ale Wam napiszę,jak to kiedyś moja siostra postanowiła na Święta nauczyć się grac na skrzypcach kolędę "Lulajże Jezuniu"."Piłowała" zawzięcie (na skrzypcach akurat nie uczyłyśmy sie grac,więc sama kombinowała),żeby w Wigilie dac popis.
No i po kolacji zaczęła....pamiętacie pajęczycę Teklę z "Pszczółki Mai"...?No,tak dokładnie to brzmiało,a może i gorzej...
No i ona rzępoli,a mama z najmłodszą siostrzyczką usiłowały do tego śpiewać.Tato,brat i ja lezeliśmy na dywanie i zwijaliśmy sie ze śmiechu,a one dalej,z takimi poważnymi minami....masakra
![]()