• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszłe i już obecne Mamusie

Ja dzis mam wizyte u hematologa. Bralam zastrzyki z heparyny przez 2 miesiace a wynik najpierw spadl po miesiacu a teraz urusl ponad 3 razy wiec jestem zestresowana. A gdzie i o ktorej to jest?
Pogoda taka dolujaca jeszcze chyba przyszly do mnie gorsze dni.

reklama
@asia333podlasie Nie, nie robiłam żadnych takich badań. Tam tylko pół roku przed ciążą zdiagnozowali u mnie trombofilie i z tego powodu obowiązkowo heparyna.

Byłam dziś na Bezpiecznym Maluchu, ale było super! Najlepiej przyjść ok 40 minut wcześniej i zająć miejsca blisko przodu, bo potem jest tłum ludzi. Ale warsztaty super, dużo się nauczyłam i nawet mój mąż był bardzo zainteresowany :)

To super ze Ci sie podobalo ☺ ja dzis ide na zajecia cos chyba podobne do swojej szkoly rodzenia. Mi wczoraj hematolog jeszcze dala zastrzyki na 3 miesiace i wizyta. Mam ponad 4 razy podniesione te d -dimery ona mowila zeby nie brac do glowy chodz nie wiem co myslec bo nawet na kartce z laboratorium walneli czerwona pieczatke co pierwszy raz na oczy widzialam z napisam "prosze potwierdzic faxem odbior wyniku mogacemu zagrazac zyciu wynik interpretuje lekarz " jutro mam gin zobacze co powie.
Dobrze ze juz blizej niz dalej rozwiazania.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry