przede wszystkim witam nowych/starych/ i ponownie aktywnych
po pierwsze
Mamba ty na siebie uwazaj, kurde pelno swirow na lodowisku moza spotkac, a napewno za kazdym razem kilku "zawodowcow" mozna dostrzec ktorzy na dzieci nie patrza tylko wywijaja piruety albo zasuwaja w tak zawrotnym tempie ze sie w glowie nie miesci, dobrze ze to tylko nadgarstek i potluczony tyleczek, chociaz dyskomfort pewnie masz nieziemski,
co do nieproszonych gosci ja mam swietne rozwiazanie :-) od samego poczatku jak sie wprowadzilam do nowego domu nie dziala mi domofon przy bramce

ulozy sie, wiosna zawita, napewno bedzie lepiej, wiecej pogody ducha

dasz rade
Patusia tu chyba o ten filmik z blizniakami chodzilo ;-)
Olusia niedawno wrocilam z badan krwi, moj ze mna zawsze jezdzi bo dzisiaj ledwo doszlam do okienka zaplacic i powiedziec co chce zrobic, jak bym trzasła zwłokami, zielono-biala oblana zimnym potem, czysty seksapil

i uwaga, nie boje sie igiel zwlaszcza ze dlugi czas z nimi pracowalam

ale naczczOOO???!!! ze mna chyba nigdy latwo nie bylo...

co do Koki.... to pojechala dzisiaj na operacje, usuwaja jej śledzione, wieczorem jesli nie bedzie komplikacji mam ją odebrać, z tym psem nigdy nie wiadomo, ona Komplikacja powinna miec na imie... przez weekend doszla do siebie, juz bez goraczki wiec mozna bylo dzialac dalej... moze wreszcie sie uda...