• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

dziiewczyny umieram aaaaaaaaa mojaa dupka poszlam z kuzynka na rowery mloda zostawilam ze starym stwierdzilam ze musze psychicznie odpoczac, jezdzilysmy 2h i ledwo wracalam do domu a tylek od siedzonka tak boli ze chodzic nie moge

lori super ciesze sie ze jest ok oby kolejne miesiace byly bardzo nudne i bez niespodzianek

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Lori barwo........... bardzo sie cieszę....... :-) a kiedy następna wizyta za 2 tyg ???????????????? :-):-)
zagubiona i co Nadinka nie płakała tatusiowi ????????????????????? :-) o matko....to ja juz współczuje tego bólu........... :baffled::baffled::baffled::baffled: ale zawsze to inaczej spędziłaś troszkę czasu........ :tak::tak::tak: takie oderwanie sie od macierzyństwa to super sprawa :-)

Lori no to super !!!!! :-):-):-) To teraz spokojnych dziewięciu miesięcy Ci życzę :-):-):-)

agnes no fura pierwsza klasa :-) Mnie się podoba też wózek z tako i w sumie jest podobny do tego, ale muszę przedzwonić do przedstawiciela czy oni jeszcze ten model sprzedają, bo na ich stronie go nie ma :-( JAk nie , to będę myśleć czy na allegro kupić ten co mi się podoba, czy ten laret właśnie :-)

Witam :)

zabiegany dziś dzień, ale kupiłam młodemu bluzki do przedszkola :) i sobie sukienkę na brzuszek :)
i w pracy szał ciał ogarnęłam :p

a teraz wcięłam znowu pierogi ruskie od teściowej, pyycha :)

lece poczytać co u was :)

ilonko jezdzila z nim po sklepach u tesciwej byli wiec na szczescie wiecej przespala czasu hehe ( wsiada do auta i odlot) uciekam do wanny

Zagubiona mojam mala miala tak samo tylko ze teraz juz nie usypia ale uwielbia jezdzic :)

lori gratulacje wizyty :)

ilonko super ze Pawelek ma juz mame chrzestna :)

A ja niedawno wrocilam z pracy jutro ide na 6 : 30 wiecx bede popoludniu kolo 15 ;/

Karola - nie myśl o teściowej ... ostatnie dni z brzuszkiem...musizz trochę napastowac mąża :tak::tak::tak:

Ilonka - bardzo sie cieszę że udało się znaleźć chrzestną :-)

Zagubiona - no widzisz..musisz częściej znajdować takie chwile dla siebie :tak:

Rozia - pokarz jaki wózeczek Ci się podoba :-p

Truskaffka - jaką kupiłaś kieckę?:-)

a ja ewidentnie mam najgorsze mdłości wieczorem :baffled: ... następną wizytę planuję za 3 tygodnie

kotek sobie coś zrobił w oko, bo od rana ma załzawione. Przemyłam mu solą fizologiczną, mam nadzieje że pomoże.

Agnes świetna fura, kolor bajeczny!!
Lor :D :D :D świetne wieści, spokojnych kolejnych miesięcy życzę :) niech kruszynka rośnie zdrowo :)
Kieckę kupiłam taką a'la tunikę na jesień, cieplejszą, odcinaną pod biustem, dopasowującą się do brzuszka hihi
mnie mdłości męczyły na początku cały dzień, potem przy tabletkach lepiej w dzień, ale rano i wieczorem...jazda. Teraz już bez tabletek jade i generalnie jest ok, ale czasem właśnie wieczorem jak mnie zmuli...bleee
Karolina :) czyli czekamy, Kciuki trzymam żeby szybko poszło ;)
na teściową sikamy ciepłym moczem :p
Piąteczko lepiej?
Ilona Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)
Sylwia teraz odpocznij trochę

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry