• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Hej dziewczynki :-)

aniu na pewno wszystko jest ok :-) A dla Bianki powoli jakieś zakupy zaczynamy robić:-) Dziś byliśmy w realu i są promocje na pampersy i kupiłam jedną paczkę newborn, co by po porodzie wypróbować :-) Bo za 19.90 są :-) No i zaczniemy teraz takie drobne rzeczy typu pieluchy tetrowe, flanelowe, kocyki itp. A na koniec zostawimy sobie te gabarytowo większe rzeczy, bo mamy mało miejsca tutaj :-)

A co do dziewczyn, to malami na enperze jest, jane też ,a truskafffka udzielała się na marcówkach, a o nas już zapomniała... Nieładnie ....

Katrina no to widzę rok szkolny zaczął się pełną parą... Może to chwilowa niedyspozycja?? A jak się teraz Alinka czuje?? Zdrówka dla niej:-)

Agnes no jak ładnie:-) Myślę,że te dwa tyg to spokojnie wytrzymasz:-) I nie chcę nic mówić, ale coś czuję,że urodzisz nawet po swoim terminie.... Ale miejmy nadzieję,że się mylę i za 2 tygodnie urodzisz :-)

Idę jeść obiad i później zmykamy do znajomych pod Kraków pobyć na świeżym powietrzu, także dziś już mnie nie będzie... Do jutra moje drogie Panie :-) I miłego popołudnia życzę wszystkim :-)

reklama
Witamy JAGÓDKĘ na świecie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ur. o godz 14,25
:-) 3300kg :-) 54 cm :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Karolcia miała cc :-(

Ostatnia edycja:
DZIEWCZYNKI PRZEDSTAWIAM WAM JAGÓDKĘ

3300g, 54cm, godz. 14.25 cc
JAGODA.jpg

wpadłam znowu tak z doskoku bo mam mały sajgon w domu a tu takie wieści.

karolcia gratuluję serdecznie. w końcu się doczekałaś. Jagoda mały pucolek. śliczna jest.

a dlaczego cc? w sumie najważniejsze że już jest na świecie. zdrówka dla mamy i córeczki

Karolcia GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jagódka sliczna i cala do mamy podobna
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Badzcie zdrowe i szczesliwe, teraz Karolcia jest Was dwie do przejecia wladzy w domu :-D:-D:-D

Cześć dziewczynki. Długo mnie nie było, ale musicie mi wybaczyć. Oswajamy się w dalszym ciągu z Maksiem, z dnia na dzień jest coraz lepiej:happy: Mały zdrowy, rośnie jak na drożdżach, zmienia się w oczach. Ja też czuję się dobrze, szwy prawie zagojone.

Roziu, wózek sprawuje się bardzo dobrze, jesteśmy zadowoleni z niego. Dobrze się prowadzi. Nazywa się verdi sonic, ale z tego co widzę nie ma go w tej chwili na allegro. A ta aukcja na której kupowałam chyba się usunęła z moich kupionych.

reklama
Karolcia gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jagódka śliczna wracaj szybko do zdrowia a malutka niech niech rośnie w siłę i pokaże w domu kto tam rządzi :-D:-D:-D
ale przede wszystkim zdrówka życzę

ja już po wizycie

po zbadaniu pani doktor powiedziała że wszystko w porządku w środku jest szyjka długa i zamknięta powiedziała że te skurcze i bóle ze zmęczenia i porzebuje odpoczynku dostałam miesiąc zwolnienia
Lily rośnie jak na drożdżach waży już 1040g :szok::szok::szok::tak:jest pyzowata :-pma mój nos i kręcone włoski po tatusiu :-D:tak::-) wstawie zdjęcie jak tylko wrzuce na kompa

dziękujemy za kciuki :*:*:*:*:*:*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry