kasia_es
Mama stereo :)
Hej dziewczynki, ja tylko na moment, bo u rodziców jesteśmy (ja oczywiście okupuję kanapę), a za chwilę brat przyjedzie (drugi brat niedawno odjechał).
Karolciu, gratulacje!!!!!!!! Jagódka przesłodka!!!!!!!! Niech zdrowa rośnie!!!!!!!!
Losiczko, Katy, modlę się za waszych bliskich.
Aniu, kochanie, uważaj na siebie!!! Możesz brać nawet potrójną dawkę magnezu, jeśli jest taka potrzeba (tak mi lekarz powiedział). Wow, to Lily już taka duża!!! I jaka śliczna, jej domek z resztą też

!!!
Roza_, cieszę się, że najgorszy okres w pracy minął. Będę trzymała kciuki za 14
!
Lori, śliczny brzuszek już masz :-)! Dobrze, że koleżanka dyskretna!
Viola, super, że Antoś taki śpioszek! A cena książek zwala z nóg

!
Truskafffko, dobrze, że jesteś, bo już się niepokoiłam. Ale to cudowne uczucie zobaczyć takie machające rączki i nóżki
...
Dziama, fajnie, że dodałaś fotki, pooglądam, jak już dotrę do domu, bo tu mam net bezprzewodowy i otwieranie zdjęć idzie jak krew z nosa

.
Róziu, to super, że macie plan zakupowy, ja póki co kupuję bardzo chaotycznie
, ale parę rzeczy już mamy.
Roszpunko, fajnie, że się pojawiłaś! Mam nadzieję, że będziesz pojawiać się częściej! Czy mogę cię prosić o namiar na tego sprzedawcę z Allegro u którego tak dużo kupowałaś?
Mamuśki, jak myślicie ile będę potrzebowała butelek do karmienia? Mam co prawda nadzieję, że uda mi się karmić piersią, ale chyba jednak coś muszę mieć… No i jakiej pojemności? Ciemna masa ze mnie w tym temacie

…
Ja póki leżę to jest ok, ale jak wstaję, to brzuch twardnieje… Jak mam lepszy dzień, to jedziemy na jakieś zakupy i to wszystko… Żeby jeszcze udało mi się wytrzymać 10 tygodni...
Karolciu, gratulacje!!!!!!!! Jagódka przesłodka!!!!!!!! Niech zdrowa rośnie!!!!!!!!
Losiczko, Katy, modlę się za waszych bliskich.
Aniu, kochanie, uważaj na siebie!!! Możesz brać nawet potrójną dawkę magnezu, jeśli jest taka potrzeba (tak mi lekarz powiedział). Wow, to Lily już taka duża!!! I jaka śliczna, jej domek z resztą też

!!!Roza_, cieszę się, że najgorszy okres w pracy minął. Będę trzymała kciuki za 14
!Lori, śliczny brzuszek już masz :-)! Dobrze, że koleżanka dyskretna!
Viola, super, że Antoś taki śpioszek! A cena książek zwala z nóg

!Truskafffko, dobrze, że jesteś, bo już się niepokoiłam. Ale to cudowne uczucie zobaczyć takie machające rączki i nóżki
...Dziama, fajnie, że dodałaś fotki, pooglądam, jak już dotrę do domu, bo tu mam net bezprzewodowy i otwieranie zdjęć idzie jak krew z nosa

.Róziu, to super, że macie plan zakupowy, ja póki co kupuję bardzo chaotycznie
, ale parę rzeczy już mamy.Roszpunko, fajnie, że się pojawiłaś! Mam nadzieję, że będziesz pojawiać się częściej! Czy mogę cię prosić o namiar na tego sprzedawcę z Allegro u którego tak dużo kupowałaś?
Mamuśki, jak myślicie ile będę potrzebowała butelek do karmienia? Mam co prawda nadzieję, że uda mi się karmić piersią, ale chyba jednak coś muszę mieć… No i jakiej pojemności? Ciemna masa ze mnie w tym temacie

…Ja póki leżę to jest ok, ale jak wstaję, to brzuch twardnieje… Jak mam lepszy dzień, to jedziemy na jakieś zakupy i to wszystko… Żeby jeszcze udało mi się wytrzymać 10 tygodni...
) miałam jedną butelkę 250ml i jedną 150ml i to wystarczało teraz kupują po kilka butelek żeby mieć mniej roboty i nie sterylizować co chwilę tylko na raz np 10 butelek w urządzeniach do tego przeznaczonych ja bym kupiła po komplecie na dzidzię i zobaczyła jak to wyjdzie w "praniu"