• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Hej dziewczynki, ja tylko na moment, bo u rodziców jesteśmy (ja oczywiście okupuję kanapę), a za chwilę brat przyjedzie (drugi brat niedawno odjechał).
Karolciu, gratulacje!!!!!!!! Jagódka przesłodka!!!!!!!! Niech zdrowa rośnie!!!!!!!!
Losiczko, Katy, modlę się za waszych bliskich.
Aniu, kochanie, uważaj na siebie!!! Możesz brać nawet potrójną dawkę magnezu, jeśli jest taka potrzeba (tak mi lekarz powiedział). Wow, to Lily już taka duża!!! I jaka śliczna, jej domek z resztą też :-D:-D:-D!!!
Roza_, cieszę się, że najgorszy okres w pracy minął. Będę trzymała kciuki za 14 :tak:!
Lori, śliczny brzuszek już masz :-)! Dobrze, że koleżanka dyskretna!
Viola, super, że Antoś taki śpioszek! A cena książek zwala z nóg :szok::szok::szok:!
Truskafffko, dobrze, że jesteś, bo już się niepokoiłam. Ale to cudowne uczucie zobaczyć takie machające rączki i nóżki :happy:...
Dziama, fajnie, że dodałaś fotki, pooglądam, jak już dotrę do domu, bo tu mam net bezprzewodowy i otwieranie zdjęć idzie jak krew z nosa :crazy::crazy::crazy:.
Róziu, to super, że macie plan zakupowy, ja póki co kupuję bardzo chaotycznie :eek:, ale parę rzeczy już mamy.
Roszpunko, fajnie, że się pojawiłaś! Mam nadzieję, że będziesz pojawiać się częściej! Czy mogę cię prosić o namiar na tego sprzedawcę z Allegro u którego tak dużo kupowałaś?

Mamuśki, jak myślicie ile będę potrzebowała butelek do karmienia? Mam co prawda nadzieję, że uda mi się karmić piersią, ale chyba jednak coś muszę mieć… No i jakiej pojemności? Ciemna masa ze mnie w tym temacie :baffled::baffled::baffled:
Ja póki leżę to jest ok, ale jak wstaję, to brzuch twardnieje… Jak mam lepszy dzień, to jedziemy na jakieś zakupy i to wszystko… Żeby jeszcze udało mi się wytrzymać 10 tygodni...

reklama
Kasiu zależy jak będziesz podchodziła do karmienia tą butelką ja (dawno temu:-p) miałam jedną butelkę 250ml i jedną 150ml i to wystarczało teraz kupują po kilka butelek żeby mieć mniej roboty i nie sterylizować co chwilę tylko na raz np 10 butelek w urządzeniach do tego przeznaczonych ja bym kupiła po komplecie na dzidzię i zobaczyła jak to wyjdzie w "praniu" :tak:
a co to tych 10 tyg to ja też się modlę o te tygodnie żeby tylko wytrzymać do tego 35 czy 36 tyg potem może się dziać już wszystko :-)trzymam kciuki za dziewczynki oby jak najdłużej posiedziały:tak::tak::tak::tak: kurcze wstaw jakieś nowe zdjęcia swoich księżniczek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! no i oczywiście ich domku też !!!!!!!!!

Katy tylko wiesz z głową griluj co by jutro kac okrutnik nie męczył :laugh2:

dziewczynki ja pojechałam do siostry sie ufarbować przed 13 i wróciłam dopiero koło 18 i padłam... Po po farbowaniu pojechałyśmy na zakupy, bo ona chciała sobie buty kupić, a w efekcie obie kupiłyśmy sobie bluzki :-):-):-) ALe za śmieszne pieniądze, bo za 20zl jedna :-) I okryłyśmy zarąbisty sklep, Butik się nazywa... Dobre jakościowo rzeczy,a za małe pieniądze :-):-):-)

Kasia tu jest link do tego sprzedawcy od Roszpunki Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ja niby tez planuję karmić piersią, ale ja kupiłam zestaw butelek, bo 2 to musiałabym na okrągło myć, a mi się po prostu nie chce :-) Ja sobie kupiłam taki zestaw, bo ten się najbardziej opłacał
MEGA ZESTAW Startowy Tommee Tippee 5xbut 10xsmocz (2553298474) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Ja chciałam z tej firmy, a jak bym wszystko osobno kupowała, to by mnie to dużo więcej wyszło, a w sklepie za 120zl widziałam... Co prawda nie wiem, czy mi się te pojemniki na pokarm przydadzą, ale kto wie :-)

Roza a jakie dokładnie wyniki będziesz odbierać??

Wy tu o piciu a mnie krew zalewa (dosłownie i w przenośni) bo u mojej siorki impra imieninowa a ja w pracy wrrrrrrrrr
Umnie zamknęli Butik niestety i nawet teraz jestem w golfie który tam kupiłam :)

hej laseczki! weekend więc mało was tutaj. mnie dzień szybko minął. troszkę posprzątałam, troszkę poodpoczywałam, byłąm na małych zakupach i tak przeleciało

kasia es moim zdaniem jak masz zamiar karmić piersią to wystarczą ci na początek po 2 butelki. ja mam jedną 150 ml i jedną 260 ml. moja bratowa z bliźniakami tez miała tylko tyle i spokojnie jej wystarczyło. generalnie karmiła piersią czasem zdarzyło się że dokarmiała więc nie ma po co robić jakiś wielkich zapasów. zawsze można dokupic jakby była potrzeba.

ja kupowałam tutaj Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

katy to miłego wieczorku ze znajomymi. no i mam nadzieję że nie będziesz jutro za bardzo cierpieć

Ostatnia edycja:
reklama
Dziama a do ktorej pracujesz???? Po pracy zadzieraj kiece i lec na imprezke ......takie z biegu najlepiej wypadaja:tak:
Przykro mi ze cie tak meczy ta wredota ale juz nie dlugo pojdzie w cholere:tak:
Ps tak zimno macie ze w golfie jestes???:szok:

Agnes ja chyba ci pisalam juz ale nie pamietam ze bardzo sie ciesze ze wszystko z plywakiem oki :-)
Pic za bardzo nie bede bo jeszcze jutro rano carboot musze zaliczyc ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry