Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Dlatego ciężko mi zaglądać, bo jak śpi to albo jesteśmy na spacerku, albo próbuję odsypiać noce
Mały budzi się co 2 godziny w nocy, więc nie jest źle. Zazwyczaj zje i idzie dalej spać, ale różnie to bywa. W ciągu dnia potrafi przespać ponad 3 godziny, szczególnie jak jest na dworze. Ma dwie pory czuwania w ciągu dnia, i trochę wtedy marudzi. W sumie przesypia 18-19 godzin dziennie. Poza tym lubi się kąpać i pielęgnować po kąpieli, tylko za pierwszym razem płakał (jak teściowa go kąpała

). Dziś w nocy dostał katar, mam nadzieję, że to nic poważnego. Pewnie jutro wybierzemy się do lekarza.

...lovi odpadła w przedbiegach, smoczek jest wykonana z jakiegoś tworzywa które się szybko po myciu wypacza i potem się mleko wylewała między plastikiem a smoczkiem. Ja zadowolona że dziekco tyle wypiło a się okazywało że wszystko wyciekało po cichutku do tetry. Dr Brown jest fajny, mocna butelka etc ale do mycia przeokropna. Ja byłam za bardzo zmęczona żeby się męczyć w mycie tej butelki. Wszystkei inne też były dosyć dziadostwie. Ten plastik jakiś do bani i szybko były zniszczone, smoczki tak samo. Najlepsze był tomme typpe i avent. Mocne i porządne, wytrzymałe bardzo. Można dokupić różne gadzety do kompletów, zalezy na jaką firmę się zdecydujesz. Teraz avent wydał też taką butelkę dla noworodka jak tomme typpe że wygląda jak cycek. pierwszą butelkę sobie wygotuj w garnku, pozostałe juz nie bo taki biały osad się robi i sobie zniszczych. Wlej wode do butelki , wsadz do mikrofali i już masz sterylizacje 

... przyjdzie pewnego dnia ten moment gdzie przespi Ci cąłą noc ... jak bedziesz zmeczona to sobie to powtarzaj 

... mi to wizja pomagała ;-)
wrzesień jest przerąbany i aż boję sie poniedziałku bo mam znowu pierwszą zmianę, no ale uporamy się:-)
;-)