• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

piąteczko az tak długo????????????? |To tak niefortunnie ją złamałaś ????? :szok:
Truskaffka leć i wypoczywaj.........a ja sobie bede zazdrościć bo mi sie marzy nocka cała przespana......:sorry2: no ale chciałam to mam....a niedawno jeszcze nie mogłam sie doczekać tych nieprzespanych nocek :dry::sorry2: no ale w sumie nie powinnam narzekać.....Pawełek idzie spać o 21 a potem wstaje na papu o 1 o 3 i o 6 także tragedi nie ma .... ale jakoś ciągle mi mało tego snu wiec korzystaj póki jeszcze mozesz i kładź sie wcześniej :)

reklama
najważniejsze, żeby się zrosło w tym czasie- za tydzień pójdę na rtg to może będzie widać jakiś postęp , bo narazie marnie to wygląda, już się mój lekarz nad śrubami zastanawiał, ale ja za nic na świecie się nie zgodzę- wolę już ew dwa dodatkowe tyg w gipsie

Kochana zastanów się nad śrubami i to poważnie bo ja miałam spiralne złamanie kości piszczelowej jakimś cudem bez przemieszczeń i lekarz postanowił nie operować tego i nie skręcać śrubami miałam mieć gips na 12 tyg a skończyło się na 7 miesiącach !!!!!!!!!!!! po wszystkim lekarz mi powiedział że zrobił największy błąd w swoim życiu a powiem ci że lekarz starszy w dodatku ordynator chirurgii i naprawdę dobry lekarz z powołania :)

witam wieczorową porą! tak Kochane bede częsciej zaglądac,wreszcie mam mojego kompa no i reszta ekipy wróciła z wakacji,wiec wracam do normalnego systemu pracy.pozdrawiam Wszystkie panie ide grzecznie do łóżeczka,bo M.już miejsce grzeje.dobranoc!

reklama
ania no to mnie nastraszyłaś na serio. czekam do wtorku na rtg. zobaczymy

pamela niegrzeczna dziewczynko:-D

a ja biedna pewnikiem znów do przynajmniej północy sama- buuuuuuuu. przyszedł, zjadł, pomógł się wykąpać- odebrał zapłatę i polazł do jaskini

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry