• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Piateczko ja cię nie starsze tylko prawdę mówię ńiestety niektóre złamania są ciężkie do zrośnięcie ze względu na słabe ukrwienie w okolicy tego złamania taka np jest piszczel ;( oj jeszcze mnie trzęsie jak o tym wspomnę

Dobranoc dziewczynki

reklama
Dzięki Ilonka :) ogarnę się i wstawię :)
brzuch goi się ładnie, ale zewnętrznie, w środku mam wrażenie, że jestem totalnie zaorana, ledwo chodzę, nie wiem ile to potrwa, troche mnie to przeraża.
Maluszek jest odpukać kochany, cycusiujemy co 2-3 godz., więc super :)

A za Ciebie trzymam kciuki by tydzien szybko zleciał :)

Katy ależ cuda, szczególnie ta bluzka ostatnia, ach!

Ilonka - brzuch wrócił do formy sprzed ciąży, niestety nie jest płaski jakbym sobie tego życzyła (ale dlatego nosiłam rozmiar nr 12, a nie 10). Ale ogólnie nie jest źle, a jak popracuje nad tym, to będzie dobrze.

Witam z rana nas obudzilo sloneczko ;p
Moj maz mial wczoraj akcje pojechal kolezance z pracy pomoc z netem bo nie ma meza a 2 juz 17 letnie corki i chcialy internet no to pomoze tym bardziej ze stracila prace a ona sie upila zniknela a potem przyszla i rzucila mu sie na szyje z calowaniem a te dziewczyny go przepraszaly ze ona tak ma lezala na lozku i sie trzepala ze niby jakis atak dostala boze co za babsko

sylwia:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: matko!!!!!!!!! ale babsko rzeczywiście- jak ktoś dostaje małpiego rozumu po wódce, to sposób jest prosty- nie pić

pamela rano nóżka zawsze lepiej, ja ją po prostu chyba w dzień nadwyrężam niestety

POBUDKA!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
i Ja sie witam :-)
sylwia :szok: szok....... chłop jak pije to jeszcze ujdzie bo to zaden szokujacy widok ale baba ....??? no rozumiem jakas impreza spotkanie wiec sie zdarza przeciez ale zeby ot tak sobie .....:confused: masakra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hehe teraz pewnie spali sie ze wstydu jak zobaczy Twojego m...... :-) bo ja bym sie zapadła pod ziemię .....:baffled::baffled:
polisia to czekamy na zdjęcie Mikołaja :tak::tak:
Ania jestem w ciezkim szoku.........7 miesiecy .......??????:szok::baffled::baffled::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2::shocked2:
Katrina mam nadzieje ze i ja szybko jak TY wrócę do formy.... !!!:tak:
Pamela Ty tez jezdzisz na motorze czy TY siedzisz z tyłu ???????? :-p

Obiad sie gotuje ( dziś sosik ) pościel tez sie kończy juz prać...... wiec niedługo wybywam na dworek z chłopakami bo szkoda tak cudnego dnia !!!!!!!!! To juz ostatnie podrygi lata pewnie wiec grzech w domu siedziec......a i mnie sie przyda wiecej ruchu hehe......!!!!!!!!!!!!!!

Muszę skombinować sobie rowerek stacjonarny moze wtedy szybciej schudnę........:sorry2:

Miłego ....;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry