• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

witam panie! Ilonka ja wiem że Ty skromna dziewczynka jesteś,ale talentu Ci na pewno nie brak,czapa zarąbista,a Pawełek wyglada słodko! ma minkę jakby mówił..moja mamuśka zwariowała,jeszcze lato a juz mi czapeczke zimową zakłada:shocked2:... Sylwuś dla pewności idz w poniedziałek do lekarza,lepiej się nie denerwować,kciuki za wizyte! ja lece do pracy.ale mam lenia:zawstydzona/y:... miłego dnia życzę!!!

reklama
Powiem wam szczerze ze mam stare usg z 12 tyg i tam jest na zdjeciu kregoslup i zawsze mowili ze wszystko jest wporzadku ale na zadnym nie bylo opisu kregoslupa a teraz niewidzialam bo sam sobie ogladal nic mi nie pokazal i tyle ze nie do opisu bo dziecko jest zle ustawione i kontrole mam zrobic eh dziwne to jest .
A glukoze pije pierwszy raz bo z oliwka nie moglam bo mialam chory woreczek i nie wolno tak obciazac organizmu.
Pamela ty lecisz do pracy a ja za 1h30 min ;/ jak mi sie nie chce .

Pamela hehe dziękuję........:-) U nas dziś tylko 10 stopni .... także czapa prawie na czasie :-D miłego dnia w pracy :) :-)
sylwia czyli napewno wszystko jest OK !!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak::tak::tak: a to następne usg to tylko formalość ......:tak::tak: żebyście byli spokojni !!!!!!!!!!!!!!!! :tak::tak::tak::-):-):-)

KObietki moje wstawac ...... juz po 10 .... :wściekła/y: bo zgnijecie w tych łóżkach :-p:-D

ps,. Pamela ładnie u Ciebie na wykresie :-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Ostatnia edycja:
Witam się i ja

Ilonko nie martw sie nie zgnijemy my to zaprawione w boju :-D
a czapusia śliczna !!!!!!!!!!!!!!!! więc nie przesadzaj z tą samokrytyką :wściekła/y:

Sylwia ten lekarz u którego teraz byłaś to jakiś idiota:angry::angry::angry:
pamela miłej pracy

pozdrawiam was wszystkie moćno :*:*:*:*:*:*

Dzień doberek :) zaszalałam na maxa stałam 10.20 :szok::szok::szok:
Ilona mały w czapce supcio wygląda ;) ja tygrysa teraz zaczęłam ale dziś wolne więc zalatana jestem dokończę pewnie jutro w pracy :)

przepraszam ze nie odpiszę wszystkim ale tak na szybko Was doczytałam nadrobię wieczorem teraz jeszcze półnaga po domu latam a za 20 min muszę być u siorki bo z małym zostanę gdzies chce iść - no i bedę pierwsze podejście do maszzyny robić jak będzie czas :*
Miłego dnia

dzień dobry dziewczynki

ja dziś późno , bo mnie małż z łóżka nie chciał wypuścić hi hi

ilonka jesteś dla siebie zdecydowanie zbyt surowa- fajnie wyszło

dziama uważaj na paluszki- ale jestem pewna, że okiełznasz bestię

miłego dzionka- a raczej już chyba popołudnia

moj mezus mi jeszcze cisnienie przed robota popsul on sie zastanowi czy na jakies usg wogole pojde bo to ze zalatwilam sobie kase to moze zakryc nasze konto a nie ja sobie cos wymyslam boze co za typ tylko mnie enerwuje jak wstanie wrrr :angry:

:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Sylwia ale z niego egoista :angry::angry::angry:brak słów na niego ja bym i tak poszła no napewno chłop mi nie będzie mówił czy moge czy nie :no:

edit
co tu znowu taka cisza:szok:

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry