• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
ania he he- mój też się bał, ale chyba innych rzeczy- bo my TO zrobiliśmy dopiero jak już się kuba urodził- za to pierwszy nie miał żadnych oporów hi hi

boshe przecież ja na suchoty umrę :-D:-D:-D:-D:-D ło matko gdzie tam do stycznia :baffled:

edit

a może on sie boi ż emu córka coś urwie albo go dotknie :evil::oo::oo2:

Ostatnia edycja:
Ania a to nie wiesz co sie robi ??????????????? 1.jpg :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D i heja ............. a nie bedziesz sie prosić ......... :-D:-D:-D:-D hihih

a może ON sie boi ze Ją dziugnie hahaha

Hej. My dalej męczymy się z katarem. Mały też pokasłuje. Mam nadzieję, że to przeziębienie nie przejdzie w coś poważnego. Biedactwo już ma pod noskiem czerwone od ściągania glutków:-(

dziama
, pochwal się tygryskiem, a ja złożę zamówienie u ciebie na taką czapusię:-)

hej! witam i ja. dzisiaj znowu wybyłam na miasto i dopiero wróciłam. szybko zabieram sie za obiad.

ilonka
jak jesteś taka chętna to idz i urodź za mnie:tak::tak::tak:. bo ja mam juz stracha. generalnie trudno mi powiedzieć czy coś się dzieje. pobolewa mnie czasem brzuch jak na @ zwłaszcza jak wiecej pochodze. czasem mnie kuje jakby ktoś szpile wbijał. nie wiem czy to szyjka czy nie. boję się że nie będę wiedziała że to już to.

za tydzień mam wizyte to zobaczymy. jutro jeszcze wypad do Poznania na ślub i wesele ale nie wiem jak dam radę z moimi plecami. długo nie będziemy pewnie. dzisiaj w nocy znowu dały mi popalić. ból jak diabli ale to chyba pikuś w porównaniu z bólami porodowymi. dopiero jak wstane i pochodzę jest lepiej.

dobra nie marudzę. za godzinę małż wraca więc zamykam się w kuchni i robię obiad. a potem wpadne znowu. pa

roszpunko oj bidulek- zdrówka

ania ja swojemu wysyłam fotki- to jak wraca do domu to:-p:-p:-p:-p

a ja zrobiłam pazurki- trza się wykapać uczesać i troszkę w sypialni narozrabiać- bo wieczorkiem trza prezent małżowi wręczyć

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry