• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

agnes, nic się nie bój. Będzie dobrze. Dasz sobie radę świetnie i na pewno będziesz wiedziała co się dzieje i co robić! Poród nie trwa wiecznie, a chwila jak położą ci dziecko na brzuchu wszystko ci wynagrodzi i nie będziesz już pamiętała o tym bólu:tak::tak::tak:

reklama
witam :)
u nas dziś ponuro .... na weekend jedziemy do rodziców i na wesele o kuzynki, rodzinka się zjeżdża więc szybko weekend zleci:-( A potem znowu tydzień od nowa....

piąteczka wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!!

sylwia dobrze dziewczyny mówią, musisz m porządnie nagadać niech się ogarnie.

ilonka super ta czapeczka :tak::tak:

Roszpunka a smarujesz tą mascią majerankową jak pisałam CI ???????????????????
Piąteczko wszystkiego naj, naj z okazji rocznicy,,,,,,,no juz sobie wyobrazam co to bedzie sie dziś dziać za zamkniętymi drzwiami sypialni :-D:-D:-D:-D:-D
agnes słońce uwierz ze nie przeoczysz porodu hehe.,tego sie nie da przeoczyć :-p:-p:-p także spokojnie, ja tez sie bałam bo pierwszy miałam wywoływany, a teraz zastanawiałam sie jak to bedzie jak sie samo zacznie..........pierwszy skurcz i juz wiedziałam co jest grane............:tak::tak::tak::tak: tak jak Pisze Roszpunka gdy Oluś bedzie na Twoim brzuszku nic innego sie nie bedzie liczyć........uwierz to jest taka chwila ze byś oddała za nią wszystko .......:tak::tak::tak::-D:-D:-D:-D nawet urodziłabyś i drugi raz ........:tak::tak:

Jane to co piękne szybko mija,,a potem szara rzeczywistość ........... :-(

reklama
ilonka, mam właśnie fridę i niestety nosek podrażniony. Mały płacze przy odciąganiu i się wierci, tak że ciężko to zrobić delikatnie. Dziś kupiłam tą maść majerankową i już posmarowałam.

Ja też bym mogła rodzić jeszcze raz dla tej chwili kiedy pierwszy raz zobaczyłam Małego:tak::happy2::happy2::happy2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry