• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

idę do niego
newsmile07.gif
newsmile07.gif
newsmile07.gif
może mnie spotka kara przy odrobinie szczęścia- tylko czemu na dół jest tak daleko???????????

reklama
witam tak na szybko!

wczoraj zaliczyliśmy wesele, ale tylko do północy dałąm rade wysiedzieć. trochę mnie brzuch bolał i plecy ale dałam radę. dzisiaj już ok tylko stopy znowu spuchnięte. no ale jak się wczoraj w butach na obcasie kilka godzin spędziło to nie ma się co dziwić.

przepraszam że tylko o sobie ale nie dam rady teraz wszystkiego nadrobić. jesteśmy u teściów. wieczorem jak wrócimy do siebie popisze więcej.

miłej niedzieli. pa

viola a miałam zapytać, który ząbek i zapomniałam

sylwia jak pali to masz kochana argument, żeby mu pyszczek zamknąć

agnes pewnie, że bolą girki po nocy na szpilkach w ciąży- i to takiej eeeeeee.......... zaawansowanej- przeciez Ty już myszko na wylocie

ania i tak go nie lubię hi hi

Hallo!
Poród CC rewelacja, nic nie bolało, znieczulenie też nie, po no to wiadomo, ale na drugi dzień już sama opiekowałam się Malutką. W szpitalu czułam się jak w niebie. Tu główne pytanie, "Czy mogę" na zasadzie, czy mogę zabrać dziecko do mycia, czy mogę pobrać krew, i o wszystko tak się pytają, przemili. Żadnego mierzenia temperatury o 6 rano, ani bezczelnych salowych, co od 6 trzaskają wszystkim, tu jak salowa przyszła, to pukała do drzwi, i grzecznie się pytała czy może posprzątać
shocked.gif
Zresztą tam wszyscy pukają czy mogą wejść. Malutką dostał M zaraz na sali porodowej, i już była z nami cały czas. M był dzielny, i taki Kochany!!! Jedynie co to nie karmię piersią, Gwiazda nie chciała pić, dużo schudła, płakała, teraz pije butlę i jest szczęśliwa i ja też. Walczę z pozbyciem się mleka, dostałam tabletki, ale jeszcze pewnie to potrwa.
Lori Ja trójkę wykarmiłam cyckiem, a Kaca 2 lata, Malutka sama zdecydowała, że tak woli, i mi się to też podoba, M może Karmić, wiem ile zjada, że jest najedzona
:-D
A to Ada
biggrin.gif

020.jpg028.jpgZobacz załącznik 499790044.jpg046.jpg048.jpgZobacz załącznik 499794

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry