ilona24
Podwójna mamuśka :*:*
Przystawiam go bardzo często w dzien......w sumie to prawie cały czas na cycu siedzi... mleko mam raczej dobre , bo jak odciągnę to sie zbiera śmietanka żółta na górze , ale jest go mało tak naprawde..... czyli co nawet jak go bede przystawiać często w dzien to mi zaniknie ????????????????????????? :-
-
-
-
-(
Jasia karmiłam strasznie krótko bo mleko miałam jak wodę i tez Go prawie nie było,... lekarz kazał dokarmiać bo dziecko nie przybierało w ogóle...... teraz tak bardzo chciałam karmić ale taka sama sytuacja .......ciągle głodny.... mimo ze to mleko inaczej wygląda - lepiej !!!!!!!!!!!
Sylwia a moze kładź ją np po 20 wtedy moze da Ci pospać
Mój Jaś zawsze wstawał późno ( na szczęscie ) teraz idzie spać razem z Pawełkiem o 21 i wstaje ok 8
i ostatnio juz w dzien nie chce spać ......
Jasia karmiłam strasznie krótko bo mleko miałam jak wodę i tez Go prawie nie było,... lekarz kazał dokarmiać bo dziecko nie przybierało w ogóle...... teraz tak bardzo chciałam karmić ale taka sama sytuacja .......ciągle głodny.... mimo ze to mleko inaczej wygląda - lepiej !!!!!!!!!!!
Sylwia a moze kładź ją np po 20 wtedy moze da Ci pospać
Mój Jaś zawsze wstawał późno ( na szczęscie ) teraz idzie spać razem z Pawełkiem o 21 i wstaje ok 8

Ostatnia edycja: