• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

ania a jak te Twoje zęby?? Nadal tak bolą?? A musiała Ci coś przy nich w ogóle robić??

ilonko maja kumpela ma i jest zadowolona :-) Ja uważam,że jest ok, bo nie trzeba sie martwić, że dziecko się odkryje czy coś... Zwłaszcza jak jest zimno :-) Tylko ten jest akurat duży, bo od 6 miesięcy, ale był tez za grosze, bo za 8 zl go kupiłam, to stwierdziłam,że poczeka :-) Muszę teraz taki mniejszy upolować :-) A kombinezon tez mi sie strasznie podobał, ale jak widziałam ceny, to mi sie odechciewało, więc jak zobaczyłam ten, to choć mam już jeden, to musiałam go mieć :-) Jak go pokazałam mojemu m, to tez zwariował na jego punkcie :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Rozia zęby bolą ale jz mniej bo wzięłam paracetamol pierwszy lek w ciazy wrr a tak nie chciałam ale co zrobić jak boli :( dent. Nie robił mi nic poza zabezpieczeniem dziur właśnie w dwóch zebolach naprawiać je będziemy po porodzie

witam z rana drogie panie!ja od 4.30 juz nie spałam,podbrzusze nie dało i cycuszki tez...zrobiłam test,ale chyba nici z fasolki,bo i owszem druga kreseczka pojawiła sie ledwo nasikałam,ale zamiast w pionie to w poziomie!wygląda jakby ją zmyło z jej miejsca:confused::confused::confused:.no nic czekam do soboty,jak @ nie przyjdzie to powtorzę test.a jak przylezie to trudno................. lecę do pracy,miłego dnia!

Hej,
leże na kanapie i oczywiście wcinam bułkę z twarożkiem.
Cieżki poranek miałam bo zanim zdążyłam cokolwiek wsadzić do buzi to juz trzy razy zwymiotowałam, a właściwie to próbowałam.

pam - hmmm a może to był ten teścik co ma pokazać plusik? ... kup inny test i ja trzymam bardzo mocno kciuki! ... dzisiaj tempka odbiła się do góry a to dobry znak. Ja mialam tak samo. Juz byłam pewna że dupa z tego bo taki spadek miałam a ona cyk do góry.

hej dziewczynki :-)

pamela kup nowy test, bo my tu ześwirujemy do soboty....

lori ja też tek miełam i jak wstawałam, to piłam wodę,żeby mieć co zwracać z rana... może spróbuj w ten sposób :-)

my dziś idziemy załatwiac to auto, więc mam nadzieję,że w końcu się uda :-) słonecznego dnia życzę, choć u mnie pochmurno :-(

Hej Kobitki!witam z rana:)aniu wspokczuje bolu zeba,w tamtym tygodniu meczylo mbie uxho i tez nic nie moglam brac,a lekarz powiedzial,ze paracetamol i tak za slaby i nie pomoze na to:(trzymaj sie i spih duzo;)pamelo ja nie puszczam zrob nowy test:)
Lori wspokczuje tego zakichanego rzyganska,oj wymeczy cie ta malenka fasolinka,a ja podejrzewam,ze to u Ciebie pannica sie zagoscila;)mnie na szczescie tulenie porcelanki ominelo,ale za to teraz podwojnie mi daje popalic zgagulec,na szczescie rzucie migdalow pomaga;)rozia mnie na swedzaca skore na piersiach to najbardziej zimny prysznic pomagal....dziwny sposob przyznam,ale jak dla mnie to bardzo skuteczny;)Ilonko :)dziekuje,ze pytasz o samopoczucie;)ogolnie to zmeczona juz jestem tym stanem szczerze mowiac,pobrykac bym troche z m chciala,a tu troche lipa...no ale jakos sobie radzimy;)wczoraj bolal mnie np.brzuchol jak na @i to tak mocno okolo 4 godziny nieustannie taki typowo tepy podly @ bol,mowilam do m,ze jak nie przestanie po 4 godzinach,to dzwonie do lekarza,ale wypilam goraca herbatke z rumianku i miety i pomoglo jak reka odjal...niewiem...za tydzien dokladnie we czwartek odbieramy fure dla Dzidzi,a wiec niech poczeka;)a jak dla mnie to jeszcze do konca 37 tc i moze sie pojawiac,tzn.od 8 pazdziernika moze sie zaczynac;)no ale zobaczymy:)sam musi wiedziec;)u mnie jeszcze od dzisiaj 39 dni:)oczywiscie,ze sie boje,ale radosc rowniez ogromna:)zeby w koncu go zobaczyc,przytulic,wycalowac...ach te hormony...Kocham Was wszystkie ;*Milego dnia zycze kazdej z osobna i Agnes mam nadzieje,ze miglas troche sie wyspac kochana;)wiem co czujesz:*

reklama
witam dziewczyny! jestem z wami i nadal w dwupaku :-D

noc w miare spokojna. od 4 do 5 ból krzyża i skurcze co 10 min ale potem minęło. o 6 wstałam zrobić m śniadanie i potem znowu hop do wyrka i spałam do 9.30 :szok: co dawno mi się nie zdażało

teraz jest ok zero objawów porodu. zobaczymy jak minie dzień. mam nadzieję że do jutra rana wytrzymam bo na 9 mam wizytę. no nic tyle o mnie. będę meldować się dzisiaj i informować co i jak

pamela
nadal trzymam kciuki. jutro powtórz test bo my tu nie wytrzymamy. ale czuję że zawitasz w drugiej tabelce

lori
biedna jesteś z tymi mdłościami. z synkiem też tak miałaś? jeszcze troszkę i powinno być lepiej jak skończysz I trymestr. najważniejsze że maluszek ma się ok. my damy ze wszystkim radę

ania oj ból zęba jest straszny. mam nadzieję że odpuści i nie będzie ci już dokuczał do konca ciąży

biapl jak samopoczucie?

rozia zakupy super. ja już omijam lumpki bo nie umiem się oprzeć a mam już i tak nadmiar. zresztą teraz od 3 tygodni mało co wychodzę z domu tylko po najważniejsze zakupy. po prostu brak sił na bieganie po sklepach

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry