P
piąteczka
Gość
ilonka a żebyś wiedziała, budzę i sprawdzam czy oddycha
dziama po wizytacji jak to po wizytacji- wymeczyła mnie okropnie
sylwia łobuzy, bo wiesz, co dwie głowy to nie jedna ha ha
a chyba Wam zapomniałam napisać. rtg wyszło tak że niewiele widać, bo podobno mam zbyt gruba warstwę gipsu i to zupełnie bezzasadnie, we wtorek powtórka i jak się nie uda przeswietlic gipsem to mi go zdejmą zrobią zdjęcie i założą nowy- ten lekki jak się uda
a mój m tez po konsultacji i ma bezwzględny nakaz dbania o siebie, stres go wykańcza, bo nieprawidłowości są właśnie w tych momentach- dobrze, że seks nam wolno uprawiac, bo wtedy ma prawidłowe reakcje, a juz tym bardziej po ha ha
dziama po wizytacji jak to po wizytacji- wymeczyła mnie okropnie
sylwia łobuzy, bo wiesz, co dwie głowy to nie jedna ha ha
a chyba Wam zapomniałam napisać. rtg wyszło tak że niewiele widać, bo podobno mam zbyt gruba warstwę gipsu i to zupełnie bezzasadnie, we wtorek powtórka i jak się nie uda przeswietlic gipsem to mi go zdejmą zrobią zdjęcie i założą nowy- ten lekki jak się uda
a mój m tez po konsultacji i ma bezwzględny nakaz dbania o siebie, stres go wykańcza, bo nieprawidłowości są właśnie w tych momentach- dobrze, że seks nam wolno uprawiac, bo wtedy ma prawidłowe reakcje, a juz tym bardziej po ha ha
wg lekarza jeszcze pochodzę. chociaż teraz wszystko się może zdarzyć. jeśli do 5,10 nie urodzę to do szpitala mnie bierze.

Boże to nioe na moje nerwy ......... łzy mi leciały jak musiałam patrzec i słuchac jak Papi płakał ......... nigdy tak nie płakał jeszcze .....:-