• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Hej podczytuje z odpisywaniem gorzej wybaczcie ale wciaz 2 obowiazki wzywaja - male i mnalutkie :-)
PAMELA - po cichutku &&&&&&&&&&&&&&& i marsz do okulisty !!!!!!:-):-) :-D
ILONKO - ja mam rzeke mleka juz w zapasie prawie literek wiec jakby co to podrzuc Pawelka na dokarmianie do cioci Kasi :-D
ROSZPUNKO, KAROLKA - wpolczuje kolkowych spraw, u nas spokoj pierdzioszki wychodza bez bolu i kupka tez jak nalezy wazymy juz 3700 wiec na nas to sporo bo malo przybierala, jesli zas chodzi o wage po ciazy to ja mam powtorke z rozrywki - nie dosc ze wrocilam do wagi od razu to jeszcze zaliczylam spadek o 2kg przy cycu - jak ktos ma za duzo z checia przyjme
AGNES - czekamy na wiesci i &&&&&&
VIOLA - gratulacje zabeczkow - zuch chlopak
tyle spamietalam moje drogie.

reklama
Pamela :-(:-(:-(:-( ja bym sie jednak nie załamywała bo to wszystko tak ładnie wyglada... ze sie nie zapowiada na @ ........ kurcze ......
Marysia nie załamuj mnie ........ :-(:-(:-(:-(:-(:-( litr ???????? :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-( Ja po prostu nie jestem stworzona aby wykarmić własne dzieci :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(
Ania zakup świetny,... zresztą jak Kazdy Twój zakup !!!!!!!!!!!!!! :tak::tak::tak::-):-):-):-):-) Ja poluję na karuzelkę z pilotem na allegro .....tzn używaną i w miarę tanią :tak:
Dziama haha zobaczymy czy tak bedziesz tęsknić za tą teściową za jakieś pare lat hehe :-p:-p:-p:-D a tak w ogóle to równa babka ???????????????????

Haaaaaaaa.......... nie uwierzycie ........:-D:-D:-D:-D:-D:-D Mój Papi ma łózeczko teraz z prawdziwego zdarzenia :-):-):-):-):-):-) hihi
zgadnijcie co zrobiłam .......... :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry