• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Lori no właśnie ta metodę stosowaliśmy przy Marcelu, a On miał wtedy coś około 9miesięcy czy jakoś tak... A przy mniuejszym to z tym ciasnym opatulaniem i podoszenioem do chwili aż mały sie uspokoił i odkładało się do łóżeczka... przyznam,ze ta metoda była dłuższa i cięższa, ale to mogło też wynikać z charakteru Małego, bo płaczek z niego był :-)

reklama
Jestem juz po pracy i mega glodna ;p
dziewczyny historie niesamowite ale niestety czasami tak jest ja tak samo jak odpuscilam bo niewierzylam ze zajde w ciaze miesiac pozniej bylam w ciazy z Oliwka a teraz bylo tak samo zblizal sie rok od kad zesmy zaczeli starania podlamalam sie i mialam juz dosc i powiedzialam nie i ide do pracy a tu bach jestem w ciazy wiec wszysko sie moze zdarzyc :)

Roza bylam na usg17 wrzesnia bede miala synka i duzy i zdrowy maluch wazy 460 g

DZIEŃ DOBRY DZIEWCZYNKI

nie nadrobię teraz, może później

mój maz chyba sobie wziął sobie trochę do serca ostrzeżenia i wczoraj cały dzień był grzecznie w domku i nie pracował- nareszcie jeden dzień cały razem- jupiiiiii!!!!!!!!!!!! za to dziś pewnie nadrobi , bo już się zamknął na dole- no ale co zrobić

miłej niedzielki

reklama
Witajcie kochane ja juz nie spie z mala ;p
Oliwka oczywiscie mi nie pozwala na kompie siedziec tylko mnie spycha i drze sie ze ona idzie na bajki menda mala .
Piateczko te chlopy ale wazne ze jeden dzien siedzial grzecznie :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry