• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ja to przed porodem Matiego miałam 70 cm a potem każdy berbeć dodawał mi 2 cm i mam 78-80 :-(:-(:-( a w dupce 96 wiec ze mnie taki prosty kołek he he :-):-):-) Ja pasów nie nosiłam bo brzuch ścisnięty a górą wypływało :-D:-D:-D Musiałabym miec taki kombinezon od stóp do głow he he

reklama
Hej.

Marysia, Mały budzi się co 3 godziny. W dzień czasem pośpi dłużej. Współczuję kataru!

Ilona, ja mam tą herbatę 4 zioła właśnie. A co do tego bocianka to nie wiem nic.

karolina, to mały ma to samo, że się pręży czasem, a nie płacze. Czekam na tą wodę koperkową i będę mu podawać od czasu do czasu żeby mu ulżyło.

Wczoraj przeczytałam książkę Język niemowląt i spróbuję według niej nauczyć Małego spać samodzielnie. Trzymajcie kciuki za moją wytrwałość przede wszystkim!
Wczoraj cwaniak poszedł spać o 20, obudził się o północy, pocumkał cycka przez 10 minut i poszedł dalej spać. O 2 zjadł porządnie, potem kręcił się jak bąk, a o 5 znów 5 minut cycka i spać. Dopiero o 7 pojadł znowu. Może nie potrzebuje tyle razy jeść w nocy... według tej książki może tak być.

Cześć,
ja dzisiaj kiepsko dzien zaczelam...znowu śluz podbarwiony krwią :-( zaprowadziłam młodego do przedszkola i do teraz leżałam przysypiając, puki co nic nie ma, ale oczywiście strach jest.

WITAJCIE KOCHANE BABECZKI :*
Wracam do forumowego życia po dwóch dniach niebycia nadrobiłam Was ale podobnie jak Piateczka odpuszczę sobie odpisywanie "imienne" bo obawiam się że mogę pokićkać co i jak :)

Weekend bardzo udany :) aczkolwiek teściowa ma także akcje jak na teściowa przystało więc wszystko w normie bo już sie bałam hehehhe Najbardziej podoba mi się w tym wszystkim to że M stoi za mną nie mamusią i zawsze to ja jestem ta najważniejsza choć teściowa próbuje czasem się dołączyć do trójkątu np ciągłym wydzwanianiem - niemniej to bardzo dobra kobieta i nie bedzie źle.

Hallo Kochane!
Laba skończona! M po urlopie, poszedł do pracy, my z Adą Kacka rano do przedszkola, a tu lało jak cholera, i burza do tego:szok: Z dydami lepiej, jeszcze mam brać tabsy zasuszające.
Karola ja wczoraj dałm Malutkiej pierwszy raz ta herbatkę z hippa, taka jak Ty, ale jej smakowała, niby pruty idą, ale się tak jakoś prężyła i marudziła, i wczoraj kupki nie było, ale w nocy po herbatce poszłooooo, po chłopsku normalnie. No ale pamiętam, jak mój 20 letni Kamil nie lubił takich herbatek, i moja mamusia kazała dosładzać:rofl2:, ale też wtedy dawało się do popicia wodę z cukrem:baffled:
Karola pokarz zdjęcia, bo coś w jakimś profilu pokazywałaś, ale ja nic nie widziałam no!!! I zmień suwaczek Kobieto:-)
Miłego dnia dla Wszystkich!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry