MIŁEGO DNIA KOCHANE !!!!!!!!!
Jaś śpi , Papi dziś wstał troszkę wcześnie bo o 7 ale za to wynagradza mi to pięknym uśmiechem

przesłodki normalnie jest .......

zapomina sie o wszystkich problemach .........

Straszny siłacz jest bo jak sie GO tylko chwyci za rączki od razu pieronek sie podnosi

zresztą leżąc sam i bez łapania go za łapki siłuje sie strasznie podnosząc główkę jakby chciał siąść
agnes jak u Ciebie ??????????? nie wiem czy dobrze zapisałam CI wizytę u gina .??? popraw mnie jeśli sie mylę
Roszpunka trzymam mocno kciuki aby udało Ci sie przestawić Maksia ....... co to za teoria według Tracy Hogg .....??????????????????
dziama dobrze ze wystawiasz swoje cuda ,,,,,,, dorobisz sobie

:-)
biapl teraz juz tylko z górki

a brzuszek moze sie obnizyc tuż przed porodem albo pare tygodni przed,,,,,, także nie ma reguły ........
sylwia w takim razie przepraszam i zwracam honor, mam nadzieje ze sie nie pogniewałaś o tą moją opinie jakże nie zgodną jak sie okazuje z rzeczywistością

losiczka jak zwykle tworzysz cuda :-):-)

Marysia cieszę sie ze juz lepiej Dareczkowi

Lori bedzie dobrze .........

Truskawka jaką aranżację tapetową planujecie .......w jakie kolory idziecie ???????? no proszę....... juz tyle sie razem bujacie ???? :-):-):-) no i fajnie, aby zawsze było tak pięknie i kolorowo jak jest teraz :-):-):-)
Karolinko życzę duuuuużej cierpliwości ........ bo teściowa jak widzę nie odpuszcza

buziaczki dla Jagódki
Piateczko nie narzekaj , nie narzekaj , pomyśl ze przeciez teraz Ci sie nie opłaca odchudzać czy głodować bo zaraz Ci ten brzuszek bedzie rósł .......mnie pomagało z wyrzutami sumienia hehe :-):-):-)
przepraszam jeśli kogoś pominęłam.....ale lece zrobić herbatkę i śniadanko naszykować bo pewnie niedługo Jasiunio wstanie !!!!!!!!!!!