Katka dobrze ze Twojemu to trzecie na "P" jeszcze zostało, bo o tych dwóch "P" na razie musi zapomnieć hehe :-):-) uśmiałam sie z tej twojej złotej myśli...........

Sylwia no widzisz , i tak to juz inaczej, wyśpisz sie przynajmniej
Roszpunka dobrze ze mi mówisz ze to mozna zciągnąć z netu, bo ja juz używane na necie upatrzyłam aby zakupić ale skoro mozna inaczej za darmo to fajnie!!!!
Kasiu trzymam za Ciebie kciuki ale i za kuzynkę i dzieciątko, &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&, kurcze ale zakupy zrobiliście ........ niby używane ale i tak majątek stracony

piąteczko wspaniała wiadomość

cieszę się niezbiernie że gicołka wraca do zdrowia :-):-):-)
Lori co TY do cholery piszesz !!!!!!!!!!!!!!! To nie może być prawda do cholery jasnej to sen ??????? powiedz ze to nie prawda BŁAGAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Boże mój kochany........ nie wiem co napisać...........Jezu tak mi przykro, ja siedzę i ryczę, ryczę jak bóbr !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Słoneczko światełko dla Twojego dzieciątka ....które teraz jest ze swoim rodzeństwem w niebie..........
[*] i ten utwór : Łzy w niebiosach - YouTube :-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-