reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dziendoberek :-):-):-)

Lori tak bardzo,bardzo,bardzo mi przykro :-:)-:)-( Wiesz ? Tez pomyslałam że może dziewczynkowa ciąża u Ciebie może powodowac że dzieje sie coś nie tak .Daj sobie czas przebadajcie sie z mężem i chciałabym napisać że bedzie wszystko ok ale nie wiem czy tak bedzie ale życze Ci z całego serducha żebyś doczekała sie rodzenstwa dla synka. Bardzo sie przejęlam Twoja kolejna strata. Tule i życze siły do dalszych staranek .

Dziewczynki myślami jestem z Wami :-):-):-) ale ciałem przy maszynie :-D:-D:-D

Piąteczko sik,sik,sik,sik,sik, :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Miłego dnia :-):-):-):-)

reklama
dzisiaj wysyłam męża do laboratorium i ma mi na papierku pokazać swoją grupę krwi, jak sie okaże że ma RH+ to chyba go zatłukę

viola to naj dla niedobrej werki

lor nie zatłucz- może się jeszcze przyda do czegoś- dbaj o siebie kochana

losiczko czekam uparcie do soboty, ale pewnie nie zdążę, bo już zaczyna brzuszek pobolewać niebezpiecznie

Witam kochane :*
Lori- matko nie wiem co powiedzieć.........................tak bardzo mi przykro:(:(:(
Kasia, Piąteczka cieszę się że jesteście brakowało mi tu Was
Kasia-es kciuki za maleństwo, silna jest będzie walczyć kruszynka :*
Karolina- tylko nie daj się teściowej wkręcić w żadne poduchy jak nie czujesz tego! U nas jest co łaska ale nie na zasadzie co łaska minimum 200 czy ileś ale naprawdę co laska. Więc musisz popytać bo to rożnie bywa. A kiedy chcecie chrzcić?

piateczka - jestes w podobnej sytuacji, masz juz dzieci a teraz sie nie udaje. Przeszłaś poronienia jedno po drugim. Co Ci lekarze mówią? jakie robiłaś badania?

lori robiłam hormony, ale tak na pałę, bo sie uparłam, że robię i już teraz natychmiast- lekarz mi powiedział, że wazne jest nie tylko poziom , ale i stosunek ilości hormonów jeden wobec drugiego- generalnie chodzi o równowagę- trochę pokrętnie napisałam, ale pewnie sie domyślasz o co chodzi. No i u nas sytuacja też ciut inna , bo przecież dzieci biologicznie sa tylko moje, a mój mąż potomków jak do tej pory się nie doczekał

gotujące dziewczyny- mam prośbę- potrzebuje dobry przepis na sos wiśniowy do mięska, bo chcę mężowi dziś niespodziankę zrobić

lori ja mam ab rh- maz ma 0 rh+ wiec o 2 miesiace mam robiony odczyn coombsa a co do poronien moja znajoma tez tak miala chyba z 5 raz az wkoncu w lodzi jakis lekarz profesor doszedl czemu tak bylo mieli niezgodnosc krwii musiala miec bardzo drogie szczepionki robione z jego krwii zeby mogla zajsc i donosic pierwsza ciaze ;/ ja tobie jednak zycze zeby wszystko sie wyjasnilo i bylo dobrze

Witam :-)
My dopiero niedawno wstaliśmy :szok::szok::szok::szok::szok::szok: :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D :-Dhihi

Lori :-:)-:)-:)-:)-:)-( strasznie przeżywam Twoją stratę- uwierz........:-:)-:)-:)-:)-:)-( masz rację niech mąż zrobi sobie tą grupę krwi , od czegoś trzeba zacząć...... :tak::tak::tak::tak: cóż mogę wiecej napisać...... po prostu bądż silna.... jestem z Tobą ....
dziama a co tam u Ciebie skarbie ?????????????????????????
losiczka no to szuraj szuraj ..... :tak::tak::tak:
piąteczko a co Ty tak po nocy "pracujesz "??????:-p:-p nie pomogę z przepisem na sosik...... bo nigdy takiego nie robiłam :sorry2::sorry2::sorry2::szok::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
Viola po prostu to sie nazywa bunt 16- latki :shocked2::shocked2::-D:-D:-D Chyba trzeba to przeczekać .... zresztą cholibka nie wiem..... na jedno trzeba utęperować ale na drugie pewnie bedzie to odnosić odwrotny skutek , kurcze taki trudny wiek........:confused::confused::confused: wszystkiego naj dla Werki........ niech zmądrzeje dziewczyna ...... :tak::tak::tak: tzn Ona napewno jest mądrą dziewczyną ale kurcze w taki wiek wkroczyła, a i znajomi niestety tez robią swoje ......moze zmieniła towarzystwo i dlatego tak sie dzieje ???????????????????????? bo jakiś powód napewno jest ......

lece na grupe czytac co tam piąteczka naskrobała :-p:-p

ilonko ach........... najpierw mnie małż zawezwał , bo mu się przypomniało, że żonę trzeba przytulić, a później dupe na chałupe i poszedł spać, a ja nie mogłam zasnąć, więc sie po nocy produkowałam- zasnęłam dopiero przed piątą

reklama
A u mnie szaro buro i ponuro :-( pije herbatkę z miodem i cytryną ale ciacha nie mam :dry: a rano słonce świeciło.

Violu ja na szczęscie ze starszymi chłopakami nie miałam za dużo kłopotów ale nie raz usłyszałam przykre słowa a potem przeprosiny. Oni myslą hormonami nie głową :-( wszystko musisz przeczekac ale starać sie żeby jej sie krzywda nie stała i rozmawiac i jeszcze raz rozmawiać. Mnie to jeszcze 2 razy czeka :-)

Kurcze dziewczyny ja sama nie wiem co sie dzieje z tymi poronieniami :-(.Ja nigdy nie paliłam dbam o dietę czuję sie naprawdę zdrowo i co ??? 4 dzieci urodziłam a 5 nie mogłam :-( juz bym tuliła małe , siedziałoby przy cycu a tak to został mi tylko suwaczek pożegnalny ,test ciążowy i zdjęcie . Nie mam doliny ale strasznie mi przykro. Żyjemy w takim państwie że nie liczą sie badania genetyczne.No chyba że ma sie kupe kasy to może łatwiej i łatwiej poznać przyczyne . Ale potem co dalej??? Gosiulek walczyła o leki które musiała brać w ciązy. Fundusz nie pokrywał tego leku . 400 zł miesiecznie warte jest dziecko żeby mogło sie urodzić a pózniej dostaniemy na nie 68 zł rodzinnego. Normalnie masakra jakaś.

Ja naprawde ciesze sie z tego co mam. Wy też sie ciszcie . Przez to jesteśmy szczęsliwe. Tak własnie pomyślałam że na naszym forum roniły dziewczyny które maja/mamy już dzieci wiec wogóle już nic nie kumam .

Dobra wracam szurac :cool2:

Do góry