reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

hej, hej

Aniu - ja się szczepiłam p/grypie, bo jak wirus zaczyna szaleć, to juz nie jest fajnie, a złapać można wszędzie, w sklepie, w przychodni... zastanów się, tylko jeśli się zdecydujesz, to zrób to szybko, żeby zdążyć przed wirusiskami,

reklama
Aniu no po raz kolejny blagam o wybaczenie ale dotrzymam obietnicy :tak:
Truskaffka tata ma troszke gorsze wyniki, co jakis czas musza mu uzupelniac krew bo sie "uplynnia" i do tego wykryli na usg plyn w okolicy trzustki..........podobno to z niej jest wyciek.....boje sie ze znow go beda chceieli otwierac

witam tak na szybko. dzisiaj dzień zabiegany. zaliczyłam zakupy, odwiedziłam koleżanki w pracy, potem jeszcze kawa u brata bo ma dzisiaj urodziny i dopiero niedawno zlądowałam w domu.

bardzo chciałabym urodzić jutro. ale póki co cisza. nie wiem co mam zrobić aby tego mojego synka wygonić z brzuszka. siedzi sobie wygodnie, wpycha się pod żebra i tyle. a ja już bym chciała go przytulić po tej stronie.

jutro popiszę więcej. teraz uciekam do łóżka. pa

agnes nie masz skąd wykombinować tej dużej piłki ????????? poskakałabyś z godzinkę i byś urodziła jutro jeszcze :laugh2::laugh2::laugh2: :-):-):-):tak::tak::tak::tak:

DOBRANOC MOJE DROGIE :-)

a gdzie Kasia_es, piąteczka,jane , róza, .......???????????????? piąteczka jeszcze nie ma netu tak ??????? No ale reszta nie ma usprawiedliwienia
:crazy::crazy::crazy::crazy:

Hej Kobitki!ja tylko na momencik,dzis po wizycie ok.22 wrocilismy do domu z M.No wiec pan Dr.kazal mi od dzis do przynajmniej poniedzialku lezec w lozeczku,szyjka skrocona o 2,3 cm.Rozwarcie na 1 palec,no i jakby dalej go wsadzil,tak sam powiedzial,to juz bardzo niewiele by mi do porodu czasu zostalo...Musze jeszcze jutro do apteki po zelazo i jakies czopki dowcipne,zeby zadna zaraza sie do Dzidzi nie dostala przez to rozwarcie...Skurcze tez juz widoczne na ktg...dal mi juz skierowanie do kliniki na wszelki wypadek...ale takiej z klinika dziecieca...Malutki wazy 2900 no i pan Dr.powiedzial,zeby jeszcze do poniedzialku nastepnego zaczekal,bo w przeciwnym wypadku to jeszcze wczesniaczek bylby...mam zakaz kapieli i seksik tez choc do przyszlego poniedzialku...Akupunkture i wizyte u poloznej kazal mi odmowic...a wiec nastepna wizyta u pana Dr.12 pazdziernika,a z polozna mi kazal se dac spokoj...Boje. sie Dziewczynki :(Niech Dzidzia jeszcze posiedzi,a Agnes to ja nie chce tak koniecznie przegonic...Dobrej Nocki Kochane:)pozdrawiam i sorry,ze tylko o sobie...ale troche sie wystraszylam po tej wizycie,a chce zebyscie byly na bierzaco;)

Witajcie dzisiaj z rana :)
aniu ja bym wolala sie nie szczepic jakos damy rade co nie juz duzo nie zostalo :)
Katy dobrze z tata choc ciutke lepiej i miejmy nadzieje ze bedzie dobrze i nie trzeba bedzie znow go otwierac .
agnes no moze wkoncu maluszek sie zdecyduje wyjsc trzymam kciuki &&&
biapl ja chodzilam z rozwarciem na 2 palce prawie miesiac wiec moze nie bedzie tak zle i ja ksie nie bedziesz obciazac to teraz nie urodzisz.

Hej :-)

biapl słońce trzymam kciuki abyś jeszcze z brzuszkiem pochodziła ale jak znam życie poniedziałek przeleci a potem jeszcze bedziesz chodzić .....:-p Ja tak samo jak pisze sylwia z rozwarciem 3 cm chodziłam ponad miesiąc także nie martw sie ...... bedzie dobrze :tak::tak::tak::tak:

Miłego dnia :-D:-D:-D:-D

idę sie ogarnąć :-) Jaś jeszcze śpi ... Pawcio leży sobie grzeczniutko w leżaczku wiec mam czas na poranną toaletę ;-) :-)

Czesc kochane,wpadam sie pokazac ze zyje,zreszta niktore z was:) sledza moj wykresik-tez lichy,ale jakos staram sie cos tam nabazgrac.u mnie ok.stesknilam sie za wami ale w pracy meeega kociol,ludzie sie pozwalniali i czasem na 10 mozliwych miejsc jest nas tylko 4 wiec nie wiadomo za co sie zlapac.w domu fajnie,dzieciaki przekochane,rzadko zagladam bo kazda wolna chwile spedzam z nimi-musimy nadrobic ten stracony czas.bardzo chca rodzenstwo a tu jak na zlosc nic i nic.teraz tez czekam na 2 bo brzuchol boli i ogolnie taka jakas ciezka sie czuje.no ale puki nie przylazla jest nadzieja.moze uda mi sie troche popisac dzis wieczorkiem.pozdrawiam was wszystkie goraco!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D

hej! witam nadal w dwupaku. dzisiaj chyba też nie mój dzien bo cisza. a tak chciałam malucha mieć dzisiaj przy sobie. cóż czekam do piątku do wizyty i chyba szpital mnie czeka. ale nie marudzę. skoro tak ma być niech będzie

asiczka trzymam &&&&&&&&&& aby @ nie przyszła. jak dzieciaczki się odnalazły w nowym środowisku?

biapl trzymam kciuki aby synek jeszcze posiedział w brzuszku. mam nadzieję że mnie nie wyprzedzisz. chociaż z tym moim leniuszkiem to może być różnie.

sylwia jak samopoczucie? jak nerka?

katka
nadal myślami jestem z tobą i tatą twoim. mam nadzieję że idzie ku lepszemu.

reklama
Hejka.

agnes, cierpliwości. Na wszystko przyjdzie czas i na pewno niedługo przytulisz synka:tak:

U nas wszystko dobrze. Dziś jedziemy na usg bioderek. Mam nadzieję, że wszystko jest dobrze. Maksio właśnie bryka ze swoimi rybkami:happy2: Fotki na grupie:-)

Do góry