• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

truskafffka hej, a pewnie że zostaniemy, tak łatwo się nas nie pozbędziecie… a przynajmniej mnie :-D

a ja właśnie wróciłam od Pani doktor, zrobiła mi niespodziankę i zaproponowała wcześniejszą godzinę i nareszcieeee będę miała aparacik na dolną szczenę :-)

a Wy dalej produkujecie i produkujecie te posty
:-p już współczuję tym, których nie ma... ile to będą musiały nadrabiać bidulki :-)

reklama
Paula mama tez mi tak zawsze mówiła :-)
A co do tego,żeby miało coś wyjść z tej mojej nagości, to kiepsko, bo m do pracy na nockę poszedł, także tylko bym się pewnie przeziębiła, a nic z tego nie miała :-)

Wasze towarzystwo zawsze mile widziane :-):-):-) Tylko reszta gdzieś się ulotniła :-( Standardowo jak ja jestem, to reszty brak... Ale znalazłam sobie zajęcie :-) Szukam śpiworka małego dla mojej pociechy :-) Bo nie chcę kołderki...

piateczko gdzie byłaś jak Cię nie było??

piąteczka :-) dasz radę, nie poddawaj się :-p
ja rozumiem gdyby pogody nie było, ale słońce pięknie świeciło (przynajmniej u mnie) a tu tak obficie szło pisanie :-D

jak godzenie Kochana ? ;-)

Rozia jak jakiś znajdziesz to pochwal się
:-)

reklama
piąteczka jak ciche to trzeba by włączyć stereo co by głośność poprawić :-);-)

właśnie przysłali mi propozycję ubezpieczenia samochodu i mózg mi w poprzek stanął jak zobaczyłam kwotę ... :confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry