reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ilona menu super, będzie żarcia..że nikt głodny nie wyjdzie :p
w pracy się nie przemęczam, opierniczam się jak tylko mogę hehe nóżki na podeścik, telefony pod ręką, komp w zasięgu wzroku i ręki, w razie czego do szafy podjechać na moim nowym wypaosionym fotelu mogę..:p
co do płci..bo liznęłam temat hihi...to wcale nie o odległość od owulki się rozchodzi :p mało tego, są badania które wskazują że o ile 2-3 dni przed owulką więcej dziewczynek to powyżej tego czasu siusiaki się zdarzają równie często ;)
generalnie -żeby zwiększyć szanse-bardziej trzeba pilnować takich spraw jak dieta, ph śluzu ;p

Dziama łoooo to fachowiec dał czadu..
co do seksu...mamy być "ostrożni" no i oczywiście jeszcze tego samego dnia po wizycie wypróbowaliśmy:-D bez szaleństw, głębokich penetracji, spokojnie..seks + inne czynności seksualne :-p i było bez bóli, plamień...więc jest światełko w tunelu ;)
Paula trzymam cię za słowo ;)

reklama
truskafffka przez te Twoje opowieści o seksie, aż mi się zachciało :zawstydzona/y:
mój chłop ma szczęście, że go tutaj nie ma, bo bym go zgwałciła :-p albo w sumie niech żałuje... :-D
a za słowo trzymaj mnie i nie puszczaj
:-)

"inne czynności seksualne" mnie zabiły :-D

Piateczko :-D wiem kochana ale wiesz :sorry2: ja na prochach ciągle wiec moge sie pomylic i odwrotnie ułozyć a wtedy jak pomyli dziurki oj to bedzie bolało he he :-D:-D:-D kumasz???

Ilonko odstęp od owu nic nie daje. Liczy sie ph dziurki tzn śluz itp ale wytłumacze Ci to jak bedziesz sie juz starać o bejbika :-D:-D:-D ale pamiętaj też ze jak masz synków to jak sie nie myle 75% nastepny tez bedzie pisiorek :-):-):-)

Truskawka :) no to dobrze ileż można pościć :) aczkolwiek mnie się cos ostatnio poprzestawiało i libido mi spadło - normalnie jak nie ja :)
Piąteczko - gdzieś sie pół dnia podziewała melduj :)

edit. Losiczko- hehehehhehehe dobde dobre :) a nóż widelec by Cię węgorz uzdrowił :) gorzej jak byś szczękościsku dostała hahahahhahaahahahahah

Ostatnia edycja:
Dziewczynki no moze bym zaliczyła wkońcu wpadke :-D:-D:-D jakby plemniczek zagnieżdził sie w dziurce he he ale po zębie :-D:-D:-D. Ratunku he he odbija mi po ketonalku :-):-):-):-):-)

dziama86 oby wróciło libido do normy jak będziesz miała "widzenie" ze swoim szczęściem :-)

wtrąbiłam dwa pączki...- wstyd mi :zawstydzona/y: mam jeszcze dwa, chce się któraś przyłączyć do grzechu ? :tak:

losiczka72 popłakałam się teraz
:-D

reklama
Paula nie namawiaj nas do grzechu paczki to zło!!!!!!!!!!!!!
Losiczko- a co przycpac na legalu Ci wolno to korzystaj :)
Ilona- wrócił ten Twój chłop już bo zdj chce obejrzeć!!!!!!!!!!!

Do góry