• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Witam z cieplutkiego łóżeczka :-)

Ilona24 ooooo kochana gratulacje :tak: już niedługo będziesz śmigała, tylko daj znać kiedy to nie będziemy wychodziły na ulice :-D ;-) żarcik :-p

Rozia użyj swojego daru kobiecego i przekonaj połówka, że jednak to co Tobie się podoba jest o niebo piękniejsze :-) chociaż na mojego to absolutnie nie działa :-( ale a nóż widelec u Ciebie się uda :tak:

A jak już się chwalimy to ja też chce się pochwalić, że w poniedziałek jadę do mojego Dziubaska i wracam dopiero w środę :-) :-D ale uwaga nie cieszyć się, bo będę tutaj wpadała jak będzie w pracy, także nie odpoczniecie ode mnie
;-)

reklama
Ilonka super!!! gratuluję decyzji:tak::tak::tak: Ja nie mogę się zdecydować...

Rozia my jak się urządzaliśmy to się śmialiśmy,że nawet nie mamy się o co pokłócić bo wszystko to samo nam się podobało

Paula to owocnego wyjazdu życzę:)

Agnes
jak leżałam w szpitalu to przyjechała dziewczyna na porodówkę prosto z supermarketu. Była 3 dni po terminie i nic nie wskazywało na poród,jak wysiadała z samochodu powiedziała do brzuszka "jak obiecujesz że już długo nie pozwolisz mi na siebie czekać to coś fajnego ci kupię" Jak stała do kasy odeszły jej wody i nagle dostała skurczy od razu co 5 min. Po drodze tylko mąż wleciał po torbę ,przyjechała o 16 o 18.30 urodziła.
Może też coś Olusiowi obiecaj?

Na grupie zdjęcia mojego tygryska

Rozia aż zaniemówiłam :eek: przepiękna łazienka :tak: oby udało Ci się taką stworzyć, trzymam kciuki ;-)
ViolaPop nie dziękuję, żeby nie zapeszyć
;-)a co tam u Ciebie i Twojej rodzinki słychać ciekawego?

Witajcie :)
Ilonko gratulacje podjecia takiej decyzji ja mam juz prawko 4,5 roku i wcale nie zaluje bo praktycznie jezdze ja wiec sie przydalo hehe
Agnes a co do porodu to nic nie wiadomo ja mialam miec wywolywany 17lipca rano a wieczorem 16 urodzilam bo mala sie chyba wystraszyla hehe
PAula to bedziesz miala udane dni :)

reklama
dzień dobry laseczki

ilonka gumowych drzew życzę kochana. bardzo dobra decyzja. zawsze to jakaś niezależność, a i w pracy się przydaje. brawo

viola tygrysek super

a ja już m odpuściłam- próbowałam marchewki, próbowałam kija- a do osła nie dotarło. nie a już siły ani ochoty się kłócić. jest dobrze jak jest i muszę to przyjąć do wiadomości i tyle- przynajmniej na trochę muszę odpuścić, bo zamiast go wspierać bardziej go dobijam- ale przynajmniej mam czyste sumienie , bo zrobiłam wszystko co mogłam

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry