• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Paula fajnie ze zaproszenie doszlo:-), a swoja droga to jakas telepatia jak dzisiaj rano wstalam to sobie pomyslalam ze pasowalyby ci wyslac zaproszenie :-D
Piateczka a moze twoj cwiczy joge albo tai chi
Losiczko oponka oponka ale zawsze to poldupki w ryzach trzyma adres nie doszedl????? Wylalam!!! No nic wysle jeszcze raz :tak:
Agnes a moze seksik taki osrzejszy z mezulkiem

no jemu to dobrze a ja już naprawdę chciałabym mieć go po tej stronie brzuszka. żebra mam tak poobijane że szok, stopa prawa spuchnięta i w ogóle czuję się już jak wielki słoń.

no ale cierpliwie czekam aż się królewicz zdecyduje. nie chciałabym mieć wywoływany a na to się zanosi

katka
seksik póki co nie pomógł. zresztą mój mąż jakiś przeczulony. mówi że nie będzie dziecku guza nabijał :-D

KatyB no widzisz, coś w tym jest :tak: a mi tak się przypomniało właśnie, że wspominacie o grupie i zastanawiałam się o co w tym chodzi :-) dzięki jeszcze raz ;-)

agnes2704 jedno jest pewne- to już bliżej niż dalej
:tak:

Katy gdzie Ty mi wysyłasz tego maila???:sorry2::sorry2::sorry2:

No masz szczęscie już mam :-):tak::-)

Kasienko wysłałam Ci maila ale chyba mi cosik nie wyszło :-( daj znać. Kużwa ja zacofana jestem jeżeli chodzi o kompa :-(

Ostatnia edycja:
reklama
Widze że tu się gwarno zrobiło :)))

a ja musiałam szukać innego wózka dla małej bo ten co mi się podobał to najpierw nie mogłam go znaleźć a jak już znalazłam to mi się nie podobał :-D:-D:-D:-D teraz mam inny

*ROMANCE * Pram Pushchair swivel wheel 3in1 CAR SEAT AIR WHEELS | eBay

Agnes to masz tak jak i ja móje kochanie też nie chce "zaglądać" do małej mówiąc że nie pozwoli żeby jakiś ch...j zaglądał do jego córki :-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry