• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Ja już zadomowiona w pracy na dobre i melduję, że najszybciej będę tutaj we wtorek do południa, jak mój K będzie w pracy, bo jak on będzie w domu to muszę korzystać na zapas hahaha :-D ;-)

LiLuu słodki ten Twój upatrzony wózeczek
:tak: na początku przeraziłam się, że wybrałaś ten różowy z dodatkami panterki :szok:

Kurcze, jakby mi przyszło szukać wózka to nie wiem ile by mi to zajęło, bo teraz tyle tego jest w sklepach i na necie, że głowa mała
:rofl2:

Piąteczko no ja to raczej chuderlok jestem, ale szczerze już tak dawno się nie warzyłam i nie mierzyłam, że nie mam pojęcia ile gdzie ja tam mam i ile ważę
:nerd: ale jak tylko nadrobię i podam wymiary to możecie mnie nanieść na tabelę :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Melduję się, że żyję, ale ledwo co. Chyba ząbki w natarciu u Kubusia.
Dwie nocki temu pobudki były co godzinę ze strasznym płaczem, poprzednia nocka juz tylko 3 pobudki i też z płaczem. Tak jakby takimi atakami ból go łapie i wtedy wpycha paluszki do buźki i tak jakby sobie tam masował, bidulek mój kochany.
Wczoraj cały dzień był na rączkach i albo ataki płaczu i wrzasku, albo spał na rękach.
Dziś już było lepiej, do tego dostał alergię na coś z jedzenia. Skończyły mi sie polskie słoiczki i podałam tutejsze z HEINZ-a, obstawiam, ze albo brokuły albo kalafior, ewentualnie jakaś przyprawa - zioła, ale nie wiem jakie, bo tego nie napisali na słoiczku. Przez 3 dni było OK, po czwartym słoiczku małego wysypało. I tak się nałożyło na siebie - ząbki i uczulenie, dlatego maluszek się męczy, a mój kręgosłup wczoraj już o sobie przypominał. W końcu jest co nosić.

piąteczka - mój mąż ostatnio jak robił remont u znajomych, to wracał o 23.30 - tak, że chyba te TYPY tak mają,

ilonka - no ja tez sie nosze z tym zamiarem, w PL chodziłam na kurs, ale po 3-krotnym oblaniu egzaminu odłożyłam to na bliżej nieokreślone później i wyjechałam i później było juz za późno, a teraz czasami by sie przydało podjechac autkiem, żeby Alinka mi nie mokła

Oooo dzień dobry :-)
2 dni mnie nie ma a nadrobic ze hohohohho :-D:-D:-D to lepsze niz jakakolwiek książka :cool2:
zaraz was nadrobię powolutku ,tylko pracke trochę ogarnę :tak:
od wczoraj znowu mam stan podgorączkowy buuuu i kichałam cały dzień ,głowa bolała :((( zobaczymy co dziś bedzie :zawstydzona/y:

Losiczko dobrze ze zabek przestaje yyy tzn dziurka po ząbku :-)

Ilonka znowu zaciążona ??????? :laugh2::rofl2::laugh2::rofl2:

Katka nie żartowałam :cool2::-):-D:laugh2::laugh2::laugh2: napewno na wiosne nie wiem dokładnie kiedy jeszcze ale...wybieram sie i iiiii bedzie się działo :szok:

Rozia Ty łakomczuszku hahaha :tak:ale z tego co widziałam dodatkowe kilogramy po ciązy Ci nie grozą :* :*

Piąteczka hahah dobra jest :-D

lece bede pozniej

Hej Gwiazdy
Losiczko i ty te wszystkie torebki obszywasz recznie????
Martus ale jaja jak berety......szkoda ze nie widzisz jak mi gebula cieszy :-D
Sylwia.....milego odpoczynku:-)
Katrina ucaluj biednego Kubulka niech szybko mija mu to dziadostwo
Karolcia bardzo sie ciesze ze odpoczelas a ten dzien dzisiaj bez zolzy jak wisienka na torcie .....ja sie nie dziwie ze kazdy chce Jagodke chociazby za paluszka potrzymac.....tez bym chciala:tak:a tesciowa jak wroci to ja tak nietypowo przywitaj

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry