• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
hej! ja się tylko witam i życzę wam miłego dnia. jakiegoś doła złapałam. mam wrażenie że ta moja ciąża nigdy się nie skończy. pogodziłam się z faktem że maluch urodzi się najwcześniej 15 jak pójdę do szpitala. to jeszcze tydzień. a mnie już tak strasznie niewygodnie, spać mi ciężko, spuchnięte stopy i dłonie mnie męczą.

dobra wiem że nie powinnam wam narzekać ale już dawno tak źle się nie czułam fizycznie i psychicznie.

jadę później na ktg do szpitala więc odezwę się pewnie po południu

Ostatnia edycja:
Witam Kochane poniedzialkowo!losiczko gratuluje poprawy z gebulka:)Malami i Katy pozdrawiam no i Pamelke tez oczywiscie:)Katrinko no to teraz na Kubusia kolej z zabkami:)Karolka ciesz sie wolnoscia od Tesciowej i gratuluje miesiaca Jagodki:)reszte pozdrawiam :*a ja wybywam zaraz do kosmetyczki,u mnie od dzisiaj 21 dni;)ale z Wami moze szybciej zleci ;)agnes sio na porodowke;) Buziolki i dla Sylwii i Ani B :*

ja tylko na sekundkę złożyć obowiązkowy meldunek , że żyję- moja kara za jazgotanie się chyba skończyła , bo gadzinka w domu:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak: a mam zabrała małe na salę zabaw później postaram się odezwać

buziolki dla wszystkich i każdej z osobna

Jeszcze nie jestem na bierząco jestem w trakcie zgłebiania wydarzeń weekendowych ale chciałam się przywitać :-) ja niestety po weekendzie jestem smutna niestety to było tylko opóźnienie w @ więc wczoraj nadeszła :-(:-(:-( no cóż trzeba będzie dalej się starać ale przykro jak cholera :-( gdzie tam błogość zajścia spontanicznego typu " jak będzie to będzie" zero stresu a teraz :-(
Jak tam twórczy weekend losiczko odpoczęłaś coś czy mały też rozrabiał?

Hej.
Tak naprodukowałyście że nie dam rady teraz was nadrobić:szok:

agnes, bardzo dobrze wiem co teraz czujesz:tak: Trzymaj się, już niedługo;-)

U nas wszystko dobrze. W zeszłym tygodniu byłam na kontroli u gin. Wszystko jest ok ze mną.
Dziś pierwszy raz idę na korepetycje. Nawet nie wiecie jak mi się nie chce! No ale kasa na drodze nie leży... Do małego przyjdzie teściowa i będzie mi go krzywić: lulać, nosić i seplenić do niego:crazy: Wpadnę wkrótce bo teraz Maks wzywa

reklama
Dzień dobry;-)

wczoraj pospałam że hoho jak wstałam z drzemki było ciemno:-D kąpiel kolacja i znów do łóżka:-D

ale powiem wam że po tej kuracji domowymi specyfikami już mi lepiej:tak: dziś w pracy miód też w akcji i syrop z cebuli...i gumy do żucia co bym nie zabijała zapachem buahaha

Skoczyłam przed pracą do naszego lumpeksu i złowiłam taką okazję że mi się gębula cieszy. Kupiłam spodnie ciążowe, super czarne , na jesień-takie grubsze, eleganckie, super będą do pracy. W świetnym stanie, nie wypłowiałe ani nic, jak nówki...za 10zł:szok: jeszcze mi babeczka skróci je w cenie, normalnie fuks roku:-D
do tego Matikowi bluzę fajną i ...nie mogłam się powstrzymać:sorry: takiego misiaczka z uszkami-bluzę zapinaną dla malucha :sorry: to pierwszy zakup :sorry:

Losiczka pw Ci wyślę;-)
dobrze, że Ci lepiej :)
Katy mmm lubię takie kruche ciacha, zwłaszcza do herbatki mmmm:-)
Ilona Super!!!! Gratuluję decyzji!!! :D Powodzenia :D
Paula a widoki na wspólne mieszkanie macie?
Roza super że jesteś :)
Dziama łooo rozpędziłaś się, odpocznij trochę ;)
Katrina buziaczek dla biedulka, niech zęby szybko wychodzą i nie męczą
Karolina ojeeeeeee błogi czas trwa;-)
Roszpunka dobrze że jest opcja by dorobić, ale wiem jak ciężko zostawia się malucha...zwłaszcza z kimś do kogo nie jest sie przekonanym...
Piąteczko ulalala to cię gadzina miło zaskoczyła czasem wspólnie spędzonym ;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry