• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

piąteczko bo ja ostatnio w piątek byłam, niestety czekam na założenie internetu w domu i się doczekać nie mogę. Ale dam radę strasznie dużo nadrabiania mam :)
truskaffka no to faktycznie super okazja widzisz ale ci się udało

reklama
No witam skarbki moje sliczne :-)
przyznaje bez bicia ze przeczytałanm ale po łebkach :sorry: przepraszam ale mamuski komp chodzi powoli wiec sie tylko wkurzalam przewijając strony....
Moj m sobie wgrywał GPS do tel i wraz ze sciagnietymi plikami chyba sciagnał wirusa bo od tego czasu komp sie nie wlacza.... takze jestem mega "zadowolona" bo w koncu dopiero co "nowy" komp a tu juz trzeba chyba oddać do naprawy ....:-( kuzwa skad na to brac kasę,,,, wryyyy,,,,, :-( i nie wiem co zrobic czy oddac do naprawy czy kupic uzywany dysk,,,no alke na tamtym wszystkie dane zostały bo nie zdarzyłam wszsystkiego zgrać :-( w domu wojna o to cholera tzn o tego wirusa :-(
Imprezka Jasia udana , dziecko mega zadowolone ... dzis mi mowi ze moze jutro tez takie urodziny mu zrobię :laugh2::rofl2: hehe cwaniak :-)

Dobra lece zrobic barszczyk na uszek i cyca wywalić bo Papi sie wybudził własnie !!!!!

hej dziewczynki:-):-)

Juz poniedziałkowy dzień przepracowany :-D zostały tylko cztery jupi.

Poczytam co tam dziś u Was:-D:-D

Marta do lekarza goń, niech coś da:-)

Ilonka to masz pecha do komputerów:tak:

Agnes nieżle he he nabije guza:-D

Biapl ja myślałam że na porodówkę a ty do kosmetyczki hihi:happy:

Katy
no okazje niezłe, a ja nadal nie mam czasu się wybrać na zakupy... tylko praca, szybko po córkę i do domu ehhh. Uważaj żebym się nie zwaliła do ciebie na kawkę he he, od gości widzę się nie opędzisz:-p

Pamela ale masz gigantyczny skok, no no:-D

Pięteczko he he ot zegar długo tykał;-)

Truskaffka szczęściaro - za 10 zł

Losiczko widzę że ból ustał:-) a ty ci mąż niespodziankę zrobił he he, zagoń do roboty hihi

Ada witaj:-) przykro mi że @ pszyszła:-(

Roszpunka o matko, to będziesz zęby za złości zaciskać ehhh:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
No mi też ale cóż takie życie :-(. Do tego jeszcze się nie wyspałam bo musiałam spać od 2 z córką i jej nową zabawką (odpust mieliśmy i lało jak nie wiem) pieskiem w takim plastikowym pudełku jak do przewożenia zwierząt a że moja córka stwierdziła że będzie mu zimno i jeszcze go jakaś mucha ugryzie to zajął on moje miejsce. A o 3 miałam kolejną pobudkę bo Julka się znowu przebudziła bo pies był głodny i o 6 do pracy :))

reklama
Mi też ale nie mogę narzekać bo siedzę na necie w pracy towarzystwo było ekstra szkoda że pluszak miał wygodniej niż ja ale cóż powinnam się cieszyć że wogóle miałam zaszczyt na łóżku spać :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry