• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ada moj m pracuje w budowlance ale skonczyli jedna budowe i zaczynaja druga i dlatego dzisiaj krócej bo cos brakowało czy jak tam.:baffled: Przykro mi że wredota przyszła. A jakie długie masz cykle???

Wykorzystam go he he do tarcia ziemniaków na placki hi hi.

Roza :-) boli mniej kochana nie całkiem ale moze być.Twarda babka jestem i ciesze sie że już nie łykam proszków .A jak sie czujesz po Clo???

reklama
losiczko ja do tej pory miałam 27 dniowe. Myślałam że przez deszcz wcześniej skończyli. Mój m przyjdzie dziś wymarznięty ale będzie musiał skorzystać z ciepła kominka bo ja nie mam jak mu na chwilę obecną pomóc :-D a jak poszło robienie torebek?

Losiczko to dobrze że nie boli:-) Ja czuję się dobrze po CLO, ale biorę po pół tabletki. boję się tylko rozczarowania bo tak jakoś wierzę w ten cykl jak w żaden poprzedni:tak:. No proszę i nie ma tego złego:-) przydał sie mąż:happy:

Ada no dobrze, dobrze bojakzwalili by ciebie na podłogę to dopiero mogłabyś narzekać :-D:-D

Dobra ja lecę do domku :happy: trzymajcie się cieplutko w ten zimny i ponury dzień. Znowu mnie jutro będzie czekało nadrobienie wszystkich wpisów.
Ciekawe czy Olek zdecydował się wkońcu ujawnić światu :rofl2: do jutra bądźcie grzeczne nie zamęczcie mężów partnerów chłopaków narzeczonych :tak::szok::-)

Karolcia widze ze czujesz sie jak ryba w wodzie kiedy tesciowej nie ma a ty gospodarzysz:-D
My wizyte mamy na 30.10
Piateczko tylko tego chopa nie zamecz swoimi fantazjami:-D
Aniu zapomnialam wczoraj napisac ze wozeczek bardzo ladny:tak:, a chrzesny zanim sie zdeklarowal mogl sprawdzic cene wozkow
Agnes daj ponosze za ciebie ten brzuszek:-D
Ada szkoda ze @ przyszla ale kciuki trzymam zeby juz ostatni raz:tak:
Roszpunka dobrze ze wszystko w porzadku a dziadkami sie nie martw przeciez nie codzien z malym zostaja ;-)
Pamcia jak szybko zlecialo dopiero co sie smucilysmy bo @ przyszla a tu juz po owu ;-)
Truskaffka kupuj, kupuj bo pozniej jak brzuch bedzie duzy to ci sie juz chodzic nie bedzie chcialo:tak:
Martus a jak tam to twoje leczenie????
Losiczka zrob z niego Perfekcyjnego Pana Domu :-)
Ilkonka jak tylko bedziecie przy groszu wywal ten zlom i kup sobie nowego , moze na raty i dobrze zabespiecz przed wirusami bo to w nerwice mozna popasc z takim kompem:no:
Roza ja bym sie wcale nie obrazila jak bys z Martusia sie zabrala :-D

Karolcia a teściowa wybyła gdzieś??:-) Czytałam że Jagódka ma uczulenie na coś:-(
Gotowane cycki - skąd ja to znam....to było moje stałe menu podczas karmienia:baffled:, a powiedz karmisz piersią czy jednak butelką??? przepraszam ale może umknęło mi to gdzieś:sorry:

reklama
hej! jestem i ja. humor troszkę mi się poprawił jak wybyłam z domu. na ktg ok. maluch uciekał i wyjątkowo spokojny. ale lekarz mówi że taki zapis ok. mam obserwować ruchy i jakby było mniej to dzwonić najwyżej wcześniej weźmie do szpitala. w czwartek kolejne ktg.
potem zrobiłam jeszcze zakupy, zaliczyłam spacer po parku i w końcu dotarłam do domu.

katka
no bardzo chętnie wypożyczę ci brzuchol na kilka dni. tylko nie wiem czy taki wielgachny przyjemnie by ci się nosiło :-D

roszpunko dobrze ze teściowa tylko chwile zostanie z małym. może nie zdąży go "rozpuścić".

roza
pozytywne myślenie proszę a nie taki brak wiary. mam nadzieje że clo pomoże

ilonka
cieszę się że impreza Jasia udana. no a przebojów z kompem nie zazdroszczę

truskaffka
gratuluje udanych łowów

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry