• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Ilonka ja odbijam bo jak tego nie zrobię to uleje. Ja jak karmię w nocy to birę małego z łóżeczka i karmię na fotelu podnoszę go pinowo i zanoszę do łóżeczka,nie zdążę zrobić kroczka a on już beka:) także nie muszę go nosić długo:)

witajcie

Ilonka - nie ja Kuby w nocy nie odbijam, chyba, że w drodze z fotela do łóżeczka sam sie odpowietrzy, to jest odbeknięty.

Agnes, Viola, Ilonka - cała moja trójka się nie spieszyła, a najbardziej przeterminowana jest Alinka (11 dni), Kubuś tylko 6.

Zaczynam czuć troszkę niepokój, jutro moja siostra ma ostatnia wizytę u lekarki przed rozwiązaniem, a pojutrze pozna już swoją nową córcię. Trzymam kciuki, żeby wszystko było OK i żeby Oliwia okazała sie być Oliwią, a nie Oliwierkiem (choć wiem, że tatuś to był chciał synka).

Dzień dobry
ja dziś lepiej hehe ale wczoraj wieczorem trzesawkę miałam grrr tak mi zimno było :szok: az G w szoku był i pytał co mi jest

Agnes a Ty jak dzisiaj ??????

Losiczko where are you ?????

hej Martuś. widzę że choroba cię nie opuszcza. ale mam nadzieję że już jesteś na dobrej drodzę do pokonania cholerstwa.

a ja dziś bez zmian. nadal 2w1. brzuch się od rana znowu stawia i to tyle. będę cały dzień was informować na bieżąco co się dzieje

miłego dnie dziewczynki

Hejka kotenieńki :) Przepraszam że tak mi się zniknęło w ndz ale net odmówił posłuszeństwa :) i proszę mi tam nie marudzić o odpoczywaniu i zwalnianiu Dziama jak nie ma wypełnionego ambitnie czasu to nie czuje że żyje :) spoko spoko poleżeć dupcią do gury i czas na nic nierobienie też mam czas :) także nie martwić się proszę.

Podczytywałam Was ale przepraszam nie podopisuje wszystkim bo mi połowa uleciała.

Dziś jestem w pracy czyli z Wami do 22

reklama
Malami wczoraj jakiś dzień a raczej wieczór był taki ja też dygotałam z zimna choć właściwie nic mi nie jest
Agnes ależ masz uparciucha :) wstydliwy taki :tak:ale powiem Ci co mi powiedziała położna proszę się nie martwić nie było przypadku żeby któreś dziecko zostało wcześniej czy później wyjdzie :-D
dziama widzę że Ty masz ruch w pracy jak ja. Fajnie tak móc w pracy na necie siedzieć i jeszcze ci za to płacą :-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry