losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
Jestem :-)
Babeczka odebrała torebki i zdążyła mnie
bo w swojej galeri wystawiła moje torebki za 80 zł 

kużwa po co tak dużo. Ja zawsze wychodziłam z założenia że lepiej zarabia sie na ilości tzn sprzedac taniej a wiecej.
Ada Ty mi kochana siknij lepiej na tescik bo jak tylko plamisz no fasola może byc
:-)
Roszpunko uważaj kochana bo przyzwyczaic dzieciątko do spania z mamą jest bardzo łatwo :-) a odzwyczaić trudno. Uwierz mi na słowo mówi Ci to mama która to przerabiała :-):-):-)
Piąteczko jakiś młody
przydałby Ci sie do podawania drinków w wannie he he . Oczywiscie jak mężus w pracy bedzie

. A mojemu synkowi po zdjęciu gipsu to jeszcze nóżka śmierdziała he he
Babeczka odebrała torebki i zdążyła mnie
bo w swojej galeri wystawiła moje torebki za 80 zł 

kużwa po co tak dużo. Ja zawsze wychodziłam z założenia że lepiej zarabia sie na ilości tzn sprzedac taniej a wiecej. Ada Ty mi kochana siknij lepiej na tescik bo jak tylko plamisz no fasola może byc
:-)
Roszpunko uważaj kochana bo przyzwyczaic dzieciątko do spania z mamą jest bardzo łatwo :-) a odzwyczaić trudno. Uwierz mi na słowo mówi Ci to mama która to przerabiała :-):-):-)
Piąteczko jakiś młody

przydałby Ci sie do podawania drinków w wannie he he . Oczywiscie jak mężus w pracy bedzie

. A mojemu synkowi po zdjęciu gipsu to jeszcze nóżka śmierdziała he he
a jak tam chwilę spędzone z twoim lubym?
) albooo taki skąpy okres, bo maleństwo sobie rośnie?
wczoraj go pomoloestowałam (nie wiem co na to sąsiedzi hahahaha ) :-) później wypiliśmy winko po który ja jak to ja wstawiłam się, bo dużo mi nie potrzeba
tylko jak tak wyszłam na balkon to jednak czuć, że jest już październik, bo powietrze takie rześkie ;-)