• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Jestem :-)

Babeczka odebrała torebki i zdążyła mnie :wściekła/y: bo w swojej galeri wystawiła moje torebki za 80 zł :szok::szok::szok: kużwa po co tak dużo. Ja zawsze wychodziłam z założenia że lepiej zarabia sie na ilości tzn sprzedac taniej a wiecej.

Ada Ty mi kochana siknij lepiej na tescik bo jak tylko plamisz no fasola może byc :tak::-):tak:

Roszpunko uważaj kochana bo przyzwyczaic dzieciątko do spania z mamą jest bardzo łatwo :-) a odzwyczaić trudno. Uwierz mi na słowo mówi Ci to mama która to przerabiała :-):-):-)

Piąteczko jakiś młody
przydałby Ci sie do podawania drinków w wannie he he . Oczywiscie jak mężus w pracy bedzie :-D:-D:-D. A mojemu synkowi po zdjęciu gipsu to jeszcze nóżka śmierdziała he he

reklama
Rozszpunka dziękuję dziś dla odmiany dostał mi się mój m więc spoko ( dla odmiany nie usnął w salonie przed telewizorem :tak:) ale masz ślicznego tego Maksia:-) a mąż nie czuje się zaniedbany;-)
Paula nie poddaje się co to jest tyle starań.... dlatego niedługo przeprowadzę zmasowany atak na męża i do skutku :laugh2: a jak tam chwilę spędzone z twoim lubym?
losiczko ale w piątek był negatywny. A to taki bardziej skąpy w niedziele wczoraj tak trochę i dziś nic . Bardziej niż opcja ciąży wydaje mi się prawdopodobna opcja jakiejś choroby niestety

Ostatnia edycja:
losiczka72 o życie jaki facet :szok: ja bym na Twoim miejscu nie wstawiała tutaj zdjęć męża :-) ;-)

AdaW i tak trzymaj Kochana :tak: a może losiczka72 ma rację i patrząc na te Twoje plamienia to były plamienia zagnieżdzające (podobno takie istnieją- nie wiem nie znam się jeszcze
:-p ) albooo taki skąpy okres, bo maleństwo sobie rośnie? :tak:

a co do czasu z moim K to cudownieeee :rofl2: wczoraj go pomoloestowałam (nie wiem co na to sąsiedzi hahahaha ) :-) później wypiliśmy winko po który ja jak to ja wstawiłam się, bo dużo mi nie potrzeba :zawstydzona/y: :-p a dzisiaj czekam na niego, bo będziemy gotowali obiadek ( u nas każdy ma swoją pracę w trakcie gotowania ;-))
no a po obiadku pewnie co nieco hahaha :-D bo jutro wracam do domku...
aleeee w najbliższy weekend jedziemy na nasz wspólny urodzinowy prezent do Ostravy :tak: jupiiii :-) więc na długo się nie rozstajemy- tym razem :-)

No to widzę Paula że się dzieje :-) rozumiem że deserkiem jesteś Ty;-) biedni Ci jego sąsiedzi choć muzykę podkręć żeby nie było zgorszenia w okolicy:laugh2: co robi z ludźmi tęsknota może mojego gdzieś wyśle gorzej jakby mi się spodobało:-D

AdaW mam małą konkurencję w truflach z musem śliwkowym, ale wczoraj jednak wygrałam hahaha :-) najgorsze jest to, że nawet żadne z nas nie pomyślało o tym, żeby w ogóle tą muzykę włączyć :zawstydzona/y: a swojego to koniecznie gdzieś wyślij, może jak wróci to ze zdwojoną siłą zadziała i będzie dzidziuś jak ta lala :tak:

ale tu dzisiaj piękna pogoda, aż nie chce się siedzieć w domu :no: tylko jak tak wyszłam na balkon to jednak czuć, że jest już październik, bo powietrze takie rześkie ;-)

losiczka72 a no to pewnie, ja też bym nie oddała mojego K za tamtego... na takich to fajnie popatrzeć, bo nie wiem czy miałby czas na cokolwiek innego poza siłownią, salonem piękności itp. są pewnie wyjątki, no ale raczej ciężko trafić :tak:
malutka, a jak dziurka po ząbku ? ;-)

reklama
losiczka to jest zdjęcie ducha Twojego męża . Lustro lustrem ale samopoczucie i mniemanie swoje :)
Paula pomysł z muzyką to mogę ja pisać na sucho a nie dziwota że w ferworze walki zapomniałaś o bożym świecie.... jakbyście czasem zrezygnowali z deseru na rzecz czegoś innego... możesz podesłać te rarytasy :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry