• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

AdaW wiesz, może nie czekam, bo mogłabym się zaczekać na śmierć hahaha a od sety nie zamierzam odpuścić ani dnia :-D ale w sumie chciałabym żeby się w końcu jakoś zdeklarował :tak: wiem, że on jest pewny tego związku, bo to się czuje, no ale no, wszystko musi być jak w książce pisze ! :-)
a co do wybiegu to nie musi być duży, byleby mu tam kompa wstawić albo ps3 hahaah :-D

Malami123 jakoś muszę sobie radzić :-) powiedziałam mu, że tak ot po prostu się nie wprowadzę, bo chce mieszkać z nim, a nie u niego, ale on chyba nie czai sentencji :-D

reklama
Malami No to faktycznie dobrze Ci idzie ;-) ja już dwa kilo przytyłam od normy i jestem na siebie zła choć prawdę mówiąc zastanawiam się czemu to tak. Pracę mam siedzącą dlatego zrezygnowałam z innego transportu i do pracy na rowerze mykam dziennie to jakieś 14 km więc teoretycznie powinno być w normie:no: a tu w dwa miesiące dwa kilo jak tak dalej pójdzie to niedługo jak pójdę na spacer nad Wisłę to pomyślą że waleń na mieliźnie osiadł i greenpeace ( nie wiem czy tak się piszę) wezwą:laugh2:

AdaW posikałam się przez tego walenia hahaha :-D
a może to mięśnie, a nie że przytyłaś ? :nerd: ja kiedyś chodziłam na siłownię- też zaczęłam przybierać, a to za sprawą właśnie tworzących się mięśni... :tak:

Dobra bąbelki, miło się gada, ale na mnie już pora, zbieram się chociaż zacząć robić obiadek, bo dzisiaj domowe fryty z dipem meksykańskim, a jak K dotrze do domu to zrobi mięsko, bo ja mam awersję do surowego mięsiwa :crazy:
Może uda mi się jeszcze wpaść do Was dzisiaj, jak dam K wejściówkę na kompa albo ps3 hahaha ale gdyby nie to życzę udanego dzionka i do juterka ;-)

ściskam wszystkie razem i każdą z osobna ! :-)

Paula nie chcę cię martwić ale faceci nie rozumieją aluzji im to łopatologicznie trzeba niestety. :no: Może jakaś szczera rozmowa na wyjeździe czy coś i zadziała. Spoko PS lub kompa to w jaskini będzie miał :laugh2: wracam za 20 minut muszę trochę popracować w pracy :-) nie obgadujcie mnie za plecami na forum :laugh2::laugh2::laugh2:

Ty mnie PAula nie pocieszaj :blink: ale swoją drogą może to kwestia przystosowania organizmu, mój organizm wie że nie umiem pływać więc mi wytwarza naturalną oponkę żebym nie utonęła i w tym przypadku obawiam się że to nie mięsień to raczej oponka i to dziurawa typu flak :-p:laugh2::laugh2:

Witam się ..jakaś dziś sennnnaaa...

na zewnątrz słonko pięknie świeci, jesień jednak czuć..a mnie sie japa drze od rana:baffled: próbowałam sie przeprosić z kawą..ale nie chce przez gardło przejść, więc dalej siedzę i ziewam:rofl2:

Piąteczka no to piąteczkę przybijam za wolność i jak bosko korzystasz hahaha Waaannaa, solaaarium...jeszcze drineczk z palemką:-D dobre dobre
Paula haha mój D wymyślił sobie swojego czasu że się oświadczy, ja się zgodzę i zamieszkamy razem...i tak było :tak:
jeeej...ile to już lat minęło...

Miłego Dnia Gwiazdy

Paula- plan prawidłowy :) mam podobne podejście do sprawy ale jak dziewczyny piszą faceci miedzy wierszami to raczej czytać nie potrafią.
Małami- wcinaj wcinaj bo nam cię w końcu jakiś wiatr porwie.
Roszpunko- to odzwyczajanie Maksia od spania z mamą może być trudniejsze niż Ci się wydaje.
Truskawka- szef dał się przekonać na nowy fotel to poproś go o podusie pokimasz na biurku a jak będzie miał coś przeciwko to powiedz ze go myszy zjedzą heheheheheheh

Ja się wujkiem Photoshopem bawię :) ale jestem już na półmetku pierwszego dnia.

Już jestem .... goniłam jeszcze myszy i gawrony :-p
Malami się nie przejmuj tylko jedz :) będzie co robić później---> zrzucać :laugh2:
Truskaffka ja piję kawkę a i to się spać mi chcę a dodam że grzecznie o 22 poszłam spać :tak:
Dziama to już bliżej niż dalej za chwilę:blink:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry