• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

piateczka no ja taki dresiarz od małego:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:...mama mnie chciała do szkoły muzycznej na gitare a ja sie na karate zapisałam.potem mnie wcisnęła na balet w domu kultury ,byłam 2 razy,wolałam z chłopakami pod blokiem w piłkę grac,na bramce.potem zaczęłam sie uczyć boksu i Jujutsu.no i jak miałam 8 lat to złamałam nos sąsiadowi starszemu o 4 lata bo dokuczał mojej siostrze :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:,miałam trochę przerąbane...zamiast lalkami to ja sie samochodami bawiłam,no nawet teraz w mojej prasie nie znajdzie sie nawet jedna babska gazeta tylko ,,motocykl,,,świat motocykli,, itp. no córeczką mamusi to ja raczej nigdy nie byłam i juz nie bedę:baffled:. juz sie taka urodziłam to i taka umrę:tak:.

reklama
no weekendzik sie szykuje ciekawy dziewczynki,wszystko opiszę ze szczegółami! wracam do pracy i od razu zapowiem że ju w piatek pracuję tylko do południa,musze miec czas na przygotowanie wszystkiego.

pamela jak byłam podlotkiem to też mnie raczej bardziej interesowało boisko, dres i siedzenie na drzewie- ale później jak zasmakowałam tak naprawdę z musu- szpilek i sukienek to już nie potrafię inaczej- katusze cierpię, że na moją kolekcję bucików mogę tylko popatrzeć teraz

pamela ze szczegółami
sexinbed.gif
???????????????? trzymam za słowo

zaraz lapka utopię

Pamelko Kochany dresiku :-) przybij piatkę bo ja tez taki dresik jestem hehehehehe i moj G mnie za to gania ,bo ja stawiam na wygodę hehehe dziny ,but sportowy i heja do przodu co do motorku ojojoj jak ja to kocham zapisałam sie nawet na kurs ale po tym jak moj ex mąz sie na nim zabił :(... zrezygnowałam
ale kocham ta jazdę i adrenalinę i wiatr we włosach :)))))
ale ostatnio postanowiłam sie trochę odchamić i zaszalałam z kosmetyczką no iiii włosy zapuszczam :D zobaczymy jak długo heheheheh

Dziewczynki ja zmykam na zakupy a później do kumpeli na ploty, także będę dopiero wieczorem :-)

Martuś skąd ja to znam :-) Mój m też mnie goni,żebym w spódnicach chodziła i to najlepiej w takich króciuteńkich :-) Cóż jak ja mam galaretkę zamiast ud i nie da się w mini chodzić ... Ale po ciąży jak się za siebie wezmę, to będzie szła ciał :-D;-):-D

zmykam :-)

reklama
widzę, że nie tylko ja stawiam na wygodę :tak: baaardzo ale to bardzo podobają mi się szpilki, ale jak mam je założyć to jest dla mnie jak kara :-p o wiele bardziej wolę balerinki itp. no, ale cóż... niestety czasami trzeba się zmusić i założyć coś mniej wygodnego :-)
Czy któraś z Was używała może orbitreka albo steppera? Powoli zaczynają mnie męczyć "sflaczałe" uda i chciałabym zrobić coś aby były bardziej jędrne i cellulit zrobił się mniej widoczny, bo zdaję sobie sprawę z tego, że całkiem to on raczej nie zniknie :-p nie wiem czy jest on aż tak bardzo widoczny dla innych, ale ja źle się z tym czuję :-(

ciekawe co tam u Agnes :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry