• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

agnes, gratuluję pięknego Olusia!!!!:-D Czekamy na opis porodu!!!

pamela, głowa do góry bo lanie będzie!!!!:tak::-p

martusia,też nie wiedziałam że i ciebie coś takiego spotkało:-( Też bym się chętnie wybrała na kurs i pewnie kiedyś zrealizuję ten plan! Może kiedyś razem się wybierzemy na przejażdżkę;-)

A mój m sobie kłada wymarzył... Już wolałabym ten motor...

reklama
no ja byłam w tym roku dwa razy- ale to w sumie nie wakacje tylko takie dłuższe weekendy- małż się za to byczyła dwa tygodnie z mamą na ibizie.

właśnie sobie zapodałam maseczkę z awokado i mandarynki- śmierdzi jak rzygi- fuj

pamela nie masz litości- tiramisu............... pomarzyć...........

ilonka no niby chodzenie to ogólno-rozwojówka, ale nudne i do tyłka- rowerek - bo wiem ,że myślisz też- po tygodniu euforii służy jako wieszak na niedoschnięte pranie

piateczka miło że pytasz,kuzynka ukończyła studia,zdała ten ostatni egzamin,wyjechał do Krakowa gdzie studiowała i obecnie jest na stażu w szkole,jest pedagogiem.oprócz tego jest wolontariuszką w domu dziecka i cały swój wolny czas poswięca dzieciakom.zawsze mówiła,że one jej potrzebują, ale teraz jak do mnie dzwoniła,powiedziała że to one sa dla niej lekarstwem i to ona potrzebuje ich bardziej niz one ją...stwierdziła że są tacy,ktorzy stracili dużo więcej niż ona,albo nawet nie zaznali połowy tego ,nie mieli nawet miłości rodziców.jestem z niej bardzo dumna,jest taka silna,że mi jest czasem wstyd że ja starsza od niej o 8 lat marudze i użalam sie nad sobą z dużo mniejszych powodów:zawstydzona/y:.myślałam że będzie gorzej,ale radzi sobie naprawde dobrze.tylko nie chce wracać do domu,rany są za swierze.

reklama
pamela aż mnie ciarki przeszły- ale wiedziałam, że da radę- my babki jesteśmy twarde nie miękkie- u mnie niedługo trzy lata trzaśnie- raz mi się wydaje, że to było wczoraj, a raz , że sto lat temu

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry