• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
hejoo

melduję się żeby nie było...bo słyszałam że tu biją jak się człek nie melduje...:szok:

Agnes Witamy Pięknego Małego Uparciuszka Na Świecie!!!!!
i Gratuluję!!!!

Ilona widziałam dziś początek tego dokumentu o poronieniach, ale przełączyłam szybko...
Losiczkę pięknie załatwiłaś hihihi
a mnie termin wizyty jednak zmień na 24.10 proszę ;)
Pamela to się będzie działo w weekend :cool2:
Kuzynka twarda babka, ona pomaga dzieciom, oni jej...piękna wymiana
a ta historia z koleżanką też masakryczna...
Paula ja mam stepper, trzeba mieć mobilizację to się fajnie człowiek zmęczy, ja ćwiczyłam, zwłaszcza jak na aerobik chodziłam. Teraz stepper czeka na swoje pięć minut znwoeu ;)
Viola haha no bo to prawdziwy facet, chce sobie pojeść ;)
dobrze że je, z butelką może się jeszcze przeprosi?a picie -wodę herbatę-ciągnie z butli?
Piąteczka haha igrasz z ogniem

pozdrawiam kobietki!! ;)

U mnie była podobna historia, tydzień po ślubie para rozbiła się autem i też oboje zginęli. Moja mama zna matkę tej dziewczyny.

A moja znajoma miała męża, a z nim małego synka, z 3 letniego. Poszli na imprezę, wrócili do domu i tak się pokłócili, że chłopak się rozpędził i wyskoczył przez balkon z 9 czy 10 piętra. Oczywiście też zginął. To dopiero tragedia. Oczywiście wszyscy obwiniali dziewczynę i do teraz nie dają normalnie żyć tylko patrzą że już sobie życie układa od nowa...

viola, to się mały smakosz rozbestwił! :-) oja koleżanka miała podobnie, w 4 miesiącu jej córka nie chciała za nic mleka pić, więc musiała jej wprowadzić stałe pokarmy żeby się dziecko nie zagłodziło.

katy, &&&&

piąteczka, ja też chcę kanarki w ramach motywacji do odchudzanka:-D

ilonka, do wiosny damy radę!!!:tak:

A ja jestem w trakcie poszukiwania sukienki na chrzciny i nic!!!! Jakbyście coś na allegro wyczaiły to dajcie znać! Idę spać, dobranoc:happy2:

Katy dziękuje za gratki :)
właśnie wróciłam z Icelanda teraz nie mam wyjścia muszę się tam zaopatrywać w żarełko a tak naprawdę w ptysie bo mnie naszło od paru dni na słodkie :-Djak całą ciążę nie mogłam patrzeć tak teraz tylko ptyśki z bitą śmietaną :szok:a już mam 14 kg na plusie :angry::szok::baffled:

Piąteczko nie bij ;-)najpierw wytłumacz :-p

ogólnie u mnie sytuacja się nie zmienia czyli jest tak jak było

Katy ładny wykres :tak::tak::tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry