• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Aniu ale to zaden wstyd kupowac w Icelandzie :tak:jedz jak ci tylko smakuja te ptysie :-)
Piateczko zakaz.jpg:-D:-D:-D:-D

Aniu tak to jest ze jak sie dziecie pojawia to czlowiek jakos zjezdza ogolnie z wyzszych poziomow i wtedy potrzeby nasze sa na drugim miejscu, a ty juz zaczelas praktyke:sorry2:.......pytalam T i na razie cisza :-(

Roszpunka moze cos takiegosukienka.jpg fajnie by zakrylo wiekszy brzuszek po ciazy;-)
Paula w mojej bys sie nie zanudzila ;-)

Jestem dziewczynki :-) Wróciłam obładowana od koleżanki, bo mi dała różne rzeczy po swojej córce :-) M.in. wanienkę :-)

Piateczko i jak ten Twój Zaraz?? Wrócił ??:-D

Paula u mnie orbitrek służył jako wieszak na ręczniki, ale jeśli Twój m ma , to spróbuj, bo jeśli będziesz systematyczna, to jest bardzo fajny :-)

KatyB wiesz u mnie nie zawsze tak jest, ale dzisiaj to masakra jakaś :szok: byle do 22:00 :baffled:
a gdzie pracujesz jeśli można wiedzieć? ;-)

Rozia wiesz jak już go zabiorę od niego to będę ćwiczyła aż wióry będą leciały :-) ale chyba jednak się skuszę skoro tyle pozytywów od Was na jego temat słyszę :cool2:

no w sumie tak Kasiu i ja to rozumiem tylko tak jakoś mi smutno i wogóle może za dużo wymagam?? za dużo chcę od życia ?? bo przecież mam to czego chciałam noszę pod sercem swoją upragnioną dzidzię mam męża który mnie kocha i szanuję.nie pije spędza ze mną cały swój czas więc czego ja jeszcze chcę ??

reklama
LiLuu to pewnie hormony tak na Ciebie działają Kochana :tak: a to Twoje pierwsze dzieciątko ?
chociaż ja też tak nieraz mam, że myślę "ale ja mam niedobrego tego chłopa" a jest tak jak u Ciebie: nie imprezuje z kolegami, jak tylko może to spędza ze mną swój czas... jedyny jego minus to, że lubi sobie pograć na ps3, no ale też się chłopinie coś od życia należy
:-D

uhuhu a 16.10 coraz bliżej, ciekawe czy @ do mnie dotrze :rofl2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry