reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Paula ja też mówiłam,że jak już będzie, to będę ćwiczyć i co ?? Skończyło się jak się skończyło :-D:-D:-D Ale ja kupiłam na raty, a Ty możesz zabrać od swojego chłopa i się przekonać :-) Tobie może lepiej pójdzie z samodyscypliną niż mnie :-) Ja swój sprzedałam jak się o ciąży dowiedziałam :-)

Witajcie czytam na raty wiec polowy nie pamietam. Najwazniejsze :
AGNES - GRATULACJE SLODKIEGO CHLOPCZYKA :)

Jako rasowa wf-istka dolaczam sie do klubu dresiarzy :-D
Witam nowe forumowiczki :-)

A u nas po staremu corcia rosnie gaworzy i usmiecha sie slodko, w nocy nadal ladnie spi. A mnie od kilku dni cos lapie, zimne i gorace poty, gardlo miesnie ale mam nadzieje ze sie wybronie :confused:

No Marysia dawno cie nie bylo.....nieladnie :no:.................no ale dobrze ze wogole sie pokazalas bo wiesz......tu bija jak sie nie meldujemy :tak:.......tylki ciiiiiiiiii:cool2:
Aniu Dobranoc:-)
Rozia a nie myslalas ze ci sie przyda po ciazy.....moj taki staruszek ze nikt by go nie kupil zreszta nawet bym nie sprzedala;-):-D

Katy nie ćwiczyłam przed ciążą na nim, to pewnie po też bym raczej nie ćwiczyła... Ja muszę wyjść na jakieś ćwiczenia, bo tak to nie mam samodyscypliny,a raczej słomiany zapał :-D Mam kartę multisportu i wolę iść gdzieś na jakieś ćwiczenia, zwłaszcza,że kumpel mojej siostry jest trenerem i opracował własne ćwiczenia i specjalne gumy i ten trening bardzo dobre efekty przynosi, także w razie czego mam gdzie się wybrać po wrócenie do formy :-)

Ja już po kąpieli i lecę do łóżeczka, ale dziś chyba nici z bara bara, bo mój m padnięty jakiś :-( O, nawet już zdążył zasnąć :szok: Dobranoc moje drogie :-) Kolorowych snów :-)

KatyB jesteś czarodziejką, pojawiasz się i znikasz :-)

LiLuu Dobranoc złotko
;-)

Rozia kiedyś chodziłam wytrwale na siłownię, czy była piękna pogoda czy deszcz tak więc liczę, że teraz też się zmuszę do ćwiczeń
:tak: obawiam się tylko, że kolejny rok zajmie mi przytaszczenie sprzętu do mnie do domu haha :-D Dobranoc :blink:

Marysia77 hello
:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Rozia fakt ze na silowni czlowiek jakos bardziej sie wysila:tak:ja tez tu chcialam chodzic na silke ale u nas srednio 40 funtow :baffled::baffled::baffled:
A ty nadal cos cwiczysz????
Paula a ty co juz w domu????

Do góry