reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Karolciu :-) musze kochana :-) . Całe wakacje sie byczyłam to teraz nadrabiam :-)

Ilonko Ty moja gazetko promocji hi hi . :-D:-D:-D.

A ja juz oficjanie rozpoczełam sezon grzewczy . Piecyk pstryk i sie grzeje. Oj a jak dostanę rachuneczek z enei to zrobie tak :szok::szok::szok:.

Spadam maszyna woła :-)

reklama
dziama86 ja właśnie liczę na cud w ich przypadku ;-)
a co do maratonu to bardzo kuszące hahaha :-D

w ogóle zapomniałam Wam wspomnieć jak mój K mnie ostatnio zszokował, bo się mnie pyta czy uważamy, czy robimy dziecko :confused: muszę Wam powiedzieć, że zdębiałam lekko :blink: przeleciało mi przez myśl, czy mówi poważnie, czy sobie jaja robi :-p

Paula a ile Twój K ma lat?
Losiczko u nas juz od jakiegoś czasu sezon grzewczy bo się nie da wyrobić...
Wiecie jest jeden plus tycg niskich temp :) jak się bedą utrzymywać to się w końcu przeprowadzę hehehehe Jest tam chłodno więc gdybym się wprowadziła trzeba byłoby zacząć palić w piecu a to srednio ekonomiczne póki tam nikogo nie ma to się nie pali ale jak juz będa przymrozki lub długo niskie temp to trzeba będzie heheheh i wtedy się wprowadzam :) tak to wygląda:) więc przepraszam Was za to ale jak dla mnie od jutra może być w nocu -3 hehhe

dziama86 26 ;-)
a co do niskich temperatur to trzymam kciuki, żeby u Ciebie były przymrozki
:-p u mnie w sumie już są takie leciuteńkie, szyby w samochodach trzeba troszkę drapać po niektórych nockach :szok:

Ilonko ja Ci dam chudzielca hehehehe nie widziałas mnie na zywca :szok: opona z przodu jak sie patrzy hehehe,a ze weekend w Rybniku bo tsciowki przyszłej poszłej i niedoszłej urodziny to znowu sie objem offffuuu mniam i znowy kg przybedą

Losiczko przywiazałas sie do tej maszynki hihi
Paula to odpoczniecie troszkę :-)

Dziama a no trza sobie radzić w tym zasranym świecie ... a przy dwójce dzieciaków to tym bardziej trzeba oglądać każdą złotówkę z kazdej strony, a jak jest mozliwość kupienia np kozaczków dla jednego taniej to trzeba zgarniać dzieci wczesnie i byc pod sklepem jeszcze przed otwarciem :sorry2::-D gdybym miała biedronke czy lidl gdzies dalej to powiem szcerze ze bym sobie juz dupy nie zawrcała bo szkoda by mi bylo dzieci , tym bardziej teraz jak ranki sa takie zimne ale juz i nie tylko ranki... a ze wszystko mam pod blokiem to 2 minuty i juuz jestem pod biedrą , pod lidlem w 5 minut :-p

karolinka ja sie mialam Ciebie nie raz pytac jak to jest ze TY mialas nie karmic w ogóle a karmisz :-D... ..
A ja ...hmmmmmmm... daje cyca w dzien ale ze 2 razy musze dac butle bo inaczej nie da rady :-:)-( a tak bardzo chciałam karmic w dzien ciagle chociaz ale Papi juz coraz wiecej potrzebuje a mleka wiecej niestety nie mam :-:)-( i z tego powodu nie raz ryczałam nad dzieckiem jak on biedny ciagnał i ciagnął a łykał chyba raz na 10 pociągnięć :-( na początku to az sie ksztusił bo nie nadążał łykać a teraz ... szkoda gadac :-:)-( usram sie a i tak Go nie wykarmie cycem :-:)-:)-:)-:)-( I na co mi te duże balony jak w nich pustka :-:)-( no dobra bo juz mi sie zbiera na płacz :-(

losiczka piecyk masz na prąd ????

U mnie juz niedzieli grzeja w grzejnikach ale na razie nie odkręcam bo cieplo w bloku ,( chyba ze myje chlopaków to odkrece aby sie grzejniki zagrzały zeby sie cieplej zrobiło w pokojach ) mam nadzieje ze ta zima tez bedzie taka lekka jak poprzednia bo z zimy mialam zwrot 1 tys za ogrzewanie..... :-D

O jejusiu jaka ta "Nasza" Ada piekna :)a co u Was kochana jak mała ja Kacek?i przedszkole? a starsze chłopaki były siostrę poznać czy na św pierwsze zapoznanie?

Ilonko ja mam piece akumulacyjne:-) Grzeje tylko na nocnej taryfie bo to takie piece sa. A potem cały dzień dmuchawa oddaje ciepło z pieca. A rachunek mam co 2 miesiace o 200 zł wiecej niż normalnie. Wiec nie jest tak zle. Miałam kiedys strychowe mieszkanie 77m i centralne w nim . Płaciłam po 1200 zł za prad :szok: wiec szybko uciekłam z tego mieszkania.

No w blokach to jest fajnie. Przekrecasz i cieplutki kaloryfer :cool2:

Axa rózowa landrynka z córeczki :-):-):-) ślicznosci :-):-):-)

Ilonko ja tez bym chciała zobaczyc tę oponkę Marty ;-);-);-)

Ostatnia edycja:
reklama
Dziama:-D Kupiłam te specjalne pojemniki do butelek TT na mleko i opanowałam karmienie:cool2:
Kacuś w przedszkolu średnio:baffled: Rano jak wstaje, to ma cofki, już nawet jakieś urojone chyba, bo prowadzam go po śniadanku! Czasami coś tam skubnie na obiadek, albo nic nie zje. W domu ok:confused: z jedzeniem, no wiadomo za dużo nie zje, ale je.
Wkurzam się na to przedszkole jak diabli, i z bezsilności wściekła jestem, że języka nie znam! Kac chodzi w grupie z jeszcze jednym Polakiem, strasznie niegrzecznym, ale takim co niemiecki już trochę zna,( nie za bardzo, bo w tym roku jeszcze go do szkoły nie posłali), ale zna. I Kac się do niego przykleił, a jak pani mów "idziemy się uczyć" (Kacek oczywiście nie rozumie) to ten chłopczyk mówi, że nie chce mu się, i Kac też nie idzie!!!! A tu dzieci do niczego nie zmuszają! I nie wiem co mam z tym fantem zrobić, bo chodzi do przedszkola, a nic się nie uczy!!! Ch......a!!!
Ada to w ogóle odwrotność Kacka, je, śpi i pachnie:-)
Teraz byli u nas pierwszy raz w odwiedzinach mój tato z Emilkiem, duży brat (zresztą ten co został w Polsce też) zakochany w siostrze, ciągle chodził, całował po główce, i pytał "co tam Bobo":-)
Karola, mamo cyckowa;-) jak tam u Ciebie! Teściowa grzeczna się zrobiła:szok: czy...... nie no tego byś nie zrobiła:-p
Ilonko, a wiesz tu u nas w DE w Lidl są te same promocje, co w Polsce:-) Tak samo w Tchibo, i w Ikea, nawet mają takie same strony internetowe. W zeszły roku kupowałam dla Kacka kombinezon z Tchibo, na allegro, o 50zł drożej, bo w sklepie wykupione, a tu prawie w każdym sklepie jest stoisko z Tchibo, i wszystkiego pełno:-)

Do góry