losiczka72
Mama 4 chłopaków :)
Dziendoberek :-)
Dziewczynki doła mam na maksa :-(. Wczoraj dowiedziałam sie że babeczka szyje torebki tylko do końca roku i potem chyba plajta:-(. A jeszcze tydzień temu mówiła że maszynę kaletniczą mi kupi
. Ja kupiłam materiału za 500 zł
na moje torebki a żeby mnie dobic powiedziała że nie bedzie brała już moich torebek do sklepu bo wiecej mam moich niż swoich.
W sumie to na własne życzenie ma te plajtę bo ceny torebek miała astronomiczne wiec pazerność ją zgubiła.
Zostanie mi tylko poszyć torebki i wystawiać na alegro. Ale tam nie sprzedałam jeszcze żadnej torebki:-( .Płakać m sie chce bo pół roku temu miałam 2 roboty a za 2 miesiące nie bede miała żadnej :-(.
Biapl za szybki poród &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ach nie będę wam tu smęcic :-(.
Życze miłego wekendu ide sie zakopać w głebokim dole :-)
Jak macie ochote to poniżej mam linka do alegro .
Dziewczynki doła mam na maksa :-(. Wczoraj dowiedziałam sie że babeczka szyje torebki tylko do końca roku i potem chyba plajta:-(. A jeszcze tydzień temu mówiła że maszynę kaletniczą mi kupi
. Ja kupiłam materiału za 500 zł
na moje torebki a żeby mnie dobic powiedziała że nie bedzie brała już moich torebek do sklepu bo wiecej mam moich niż swoich.W sumie to na własne życzenie ma te plajtę bo ceny torebek miała astronomiczne wiec pazerność ją zgubiła.
Zostanie mi tylko poszyć torebki i wystawiać na alegro. Ale tam nie sprzedałam jeszcze żadnej torebki:-( .Płakać m sie chce bo pół roku temu miałam 2 roboty a za 2 miesiące nie bede miała żadnej :-(.
Biapl za szybki poród &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Ach nie będę wam tu smęcic :-(.
Życze miłego wekendu ide sie zakopać w głebokim dole :-)
Jak macie ochote to poniżej mam linka do alegro .

może warto coś pomyśleć, z allegro też pomysł dobry... ale wystaw więcej torebek :-)ojj nie wiem co ci doradzić
Ja???????
.......moze powysylaj maile do roznych firm,z zapytaniem o wspolprace, poczytaj na necie o sklepach w innych okolicach w sumie moglabys szyc i wysylac gdzies dalej w PL