• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Ada nas Mati mobilizował do płodzenie, bo chciał rodzeństwo:-D
a teraz bardzo pozytywnie odbiera dzidziusia, tulenie, całowanie, gadanie jak będzie go rozśmieszał, nawet szukał dużych zabawek które mu da, bo dużymi może się dzidek bawić, a małymi nie :p generalnie i tak szykujemy się że w pewnym momencie zazdrość się pojawi i kryzys jakiś zaliczymy, ale damy radę ;)
Roza Tobie Mały Głód sobie właśnie miejsce robi w brzuszku, tego się trzymam ;)
Katy hahahahaha już sobie wyobraziłam jak mleczarnie wywalam i psiku psik do kawki robię:-D
Roszpunka no i super, niech aniołek zdrowo rośnie :)
Ilona nooo ja Cię proszę...nie schodź nam na zawał ;p

reklama
Wiecie co do mojego Piotrusia chyba dopiero teraz dociera że będzie Tatą ;-) jak widzi wózek i ten pokój maluje ale widzę że jest szczęśliwy :tak:;-)

dziewczynki ja przepraszam że tak tylko o sobie ale trudno mi nadrobić cały dzień zacznę nadrabiać jutro mam nadzieję

hej jestem po pracy... też padnięta. Troszkę obiadek się ułoży i zaczynam .... dziś joga:))))

ania fajnie, ze tylko 4 dni i że pokoik już zaczyna przypominać nowe mieszkanko Lily:tak:

katy fajnie placuszki wyglądają...a na basenie byłaś?? I tak p90x wysyłam Marcie.

sylwia fajnie, że już w domu:)

piąteczka chyba jednak się z m godzi bo jej nie ma;-)

jak tam humorki?? lepsze już??

roszpunka gratuluję małego ochrzczonego aniołka!!! Super zdjęcia, oboje razem ślicznie wyglądacie. Ty świetnie i maluszek słodki:)

truskawka śpioszku:))

kasia trzymam kciuki&&&&&&

nie pamiętam więcej....aha w końcu się coś w sprawie in vitro ruszyło:) tylko co z tego na prawdę będzie to się dopiero okaże....

Aniab ty tego twojego miej na oku bo jeszcze pokuj bedzie jeszcze raz do roboty:-Djak sie ta jego twórczosc uwolni :-D
Roza juz wrzucilam strone wczesniej :-)
Jane a ja tez moge:sorry2::sorry2::sorry2:???? Daj mi namiary to to wysle ci pieniazki:tak:
Na basenie nie bylam bo jeszcze mialam uplawy :zawstydzona/y:ale w srode nie ma bata ide :-)...........dzisiaj w planie orbiterek :-)
A co z tymi twoimi sprawami....jak cos pisz na g :-)

Slyszalyscie o tym Naturalna Plodność • Lubrykanty i Higiena Intymna • Beppy Comfort - tampony do pływania, uprawiania sportu, współżycia w czasie menstruacji

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry