• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Dzień dobry :-)

Katrina to się biedny Kubuś umęczył :-( Zdrówka dla niego i dla Alinki :-)

Ja oczywiście od godziny nie śpię... Heh... No nic, trzeba Przyjaciół zapodać i może jeszcze usnę, bo inaczej później będę jak zombi chodzić...

Dziś już ma się pogoda popsuć, ale życzę Wam mimo wszystko słonecznego dnia :-)

reklama
Witajcie kochane z rana ja z mala juz szaleje z godzine wlasnie jadlam sniadanko ;p
Mala mi troche pokasluje ;/ a ja sie smarkam niestety
Dzis jeszcze zamierzam nigdzie nie wychodzic z domu moze jutro gdzies sie wybiore a u mnie zimno od wczoraj mgla jak nie wiem co ;/ prawdziwa jesien sie u mnie robi szok ;/

Sylwia u nas też brzydko wczoraj mgła prawie do 12 dziś deszcz wisi nad okolicą a na sobotę śnieg zapowiedzieli więc wszyscy się ze strachali i sprzątają podwórka a ja jutro do lekarza z tą wysypką idę bo mnie trafi wkońcu bo już się przez sen drapkam :tak:

Truskaffka wczoraj twoje zdjęcia widziałam jaka Ty jesteś śliczna ;-)

Jeżeli chodzi o maluszki no to wiadomo że one są przecudne wogóle i najchętniej to bym je wyprzytulała i wycałowała ale myślę że nie jest to zaskoczeniem.

Hej dziewczynki
jak u Was dzisiaj :-D
ja mam nerwa od rana ech....
a wczoraj to jak zwykle produkcja :))
Piąteczko jak tam????małż :-)

Losiczko a Ty kobitko :-D:-D
Jane przepis na omlet pleas :-):-):-):-)

Katka to cwiczymy teraz razem hehehehe
u mnie w pracy kanał buuu :-(

Jane no własnie ja tez zapomniałam Ci napisać ..ile kaski ???? :zawstydzona/y: ale sierot jestem normalnie :szok:,a na przepis czekam czekam i pozniej ostro za cwiczonka :-D:-D

Losiczko :-) a Ty????????????????????

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry