• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

Lori karmie ale to jest na takiej zasadzie ze daje cyca a po 15 minutach juz trzeba szykowac flaszke :sorry: no ale nie pochlastam sie ..... tyle ile mam tyle daje ......... nie mam az tak duzych wyrzutów :tak::tak::tak::tak:

reklama
-Lorelain- pisz sobie pisz, co kto lubi ;-)
ja tam wolę nadrobić, bo jak nie nadrobię to kompletnie nie wiem co się dzieje i nie mogę się odnaleźć :-D

truskaffka - właśnie wręcz przeciwnie :-p .... juz robie trzecie podejscie do tego niemieckiego, wiem ze musze sie uczyc, ale jakos nigdy nic z tego nie wychodzi :sorry::sorry::sorry::sorry:

Karola - a jak tam Jagódka? ... dla mnie najgorszy był etap od 1 do 3 lat potem juz z górki ;)

ja Ci powiem że mi to się marzy hiszpański i włoski ... no ale mało praktyczny ... oh jak ja bym tak chciała mówić w 4 językach, no ale teraz to lepiej sie uczyć Rumuńskiego bo tam sie przenosi cała produkcja a w Hiszpanii wszystko zamykają.

Witam:)

My dziś po szczepieniu i mały marudny:(,ale jakoś trzeba to przeżyć. Ważymy 7500,pan doktor pochwalił,że duży i sprytny Chłopak z Antosia:)
Nowy wózek jak najbardziej się sprawdza i gdyby nie to,że jeszcze korzystamy z fotelika to merca byśmy sprzedali:)
Ilonka Antoś też jest na mleku babadream,dobrze,że Ci się tak udało z leżaczkiem,a kombinezonik śliczny:)
A co do wprowadzania pokarmów to tak jak skończył 3 miesiące i najpierw dałam marchewkę z ziemniaczkiem , potem jabłuszko,bananka, i później dynie i już prawie wszystkie warzywka wcina z owoców je także gruszki i brzoskwinki.Ja sama gotuję w większości,ale słoiczki też jemy:)
Warzywka mam takie z działeczki więc spoko:)

Katrina zdrówka dla dzieciaczków:)

Kasiu trzymaj się cały czas kciuki zaciśnięte&&&&

Lori witaj ponownie i już nie znikaj:) i powodzenia:)

Mamolinka
witaj:)

Reszty nie pamiętam

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry