• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
jutro mam wizytę, ale raczej bez usg

a usg połówkowe 8 listopada i może jajcarz/jajcara się ujawni ;)
póki co, gin po usg genetycznym twierdzi że Rybcia jest dziewczynką, ale ja synka czuję, więc czekam hehe

jeśli będzie synek to Michał :)
córcia jeszcze czeka na imie ;)

A mi się tęskni za brzuszkiem;) Wczoraj spotkałam się z koleżanką z którą poznałam się w szpitalu i razem 2 tyg leżałyśmy na patologii ona urodziła dzień przede mną,poszłyśmy sobie na spacerek z chłopakami.Powiedziała mi,że myśli już o następnym i tak mi się żal na serduszku zrobiło:( też bym chciała....

Hej dziewuszki ale sie dzisiaj ozapierdzielalam...............padam :confused2:
Martus cwiczymy kochana i to ostro:-).....chociaz jak mi powiesz ze schudlas chociaz pol kg to ci dupsko zloje:angry:
Jane tez dzis zapracowana ;-)
Ania jak ty teraz tak malo tutaj to co bedzie jak sie Lily urodzi:sorry:
Ada dawaj zdjecie na grupe to ocenimy twoja urode ;-)
Ilonko bujaczek sliczny :tak:
Truskaffka dziekuje kanie poprosze:tak: ale meza na razie zostawie dopoki mi dzieciaka nie zrobi:-D
Paula no niestety.....poszlam sie szykowac do lazienki a moj maz w miedzy czasie usnal..........:-D:-D:-D
Witaj Mamolinka:-)
Agnes moze Olus byl niespokojny po tej wizycie....bidulek :sorry:
Lori ja sie nie dziwie ze szkoda ci czasu na nadrabianie mi tez czasami to zajmuje wieki;-)i kciuki &&&&&&&&&&&&&&
A gdzie Dziama?????? Juz drugi dzien sie nie melduje:no:

KatyB no nie :szok: co za śpioch :-p tosz to nie do pomyślenia normalnie... nie skorzystać z takiej okazji ;-)

edit.: Wasz dzisiejszy spokój mnie przeraża:growl: :szok: :ninja2::shocked2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
KatyB bardzo możliwe... obyś miała rację co do tej produkcji :tak:
a co do męża to na pewno żałuje tego co wczoraj wykonał, że tak niewinnie i niechcący się poddał, tak więc dzisiaj będzie zdwojona siła pewnie :-D

Lepiej zeby nie:no: bo mnie rozłupie jak orzecha :-D:-D:-D:-D

A ja wlasnie dzisiaj samodzielnie, wlasnorecznie i bez zadnej podpowiedzi zrobilam siostrze kolo kurtki :tak: kupila uzywana a ktos sobie odciał kaptur a potem tylko przyfastrygowal......a Kaka go zreperowala ...................normalnie dumna jestem z siebie :-D
A tak wyglada ta kurtka IMG_1310.jpgIMG_1311.jpg
No i zakupilam dzisiaj Tomkowej siostrzenicy sukieneczke na swieta IMG_1309.jpg
I zdj mojego przedwczorajszego obiadku piers kuraka z feta, suszonymi pomidorami i szpinakiem :-)IMG_1298.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry