P
piąteczka
Gość
łyżeczkę może polizać

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Ale boję się, że z dwójką takich maluszków nie dałabym sobie rady.

naprawde i ja nakładam 2 razy w tyg na ok 20 min i buzia o dziwo wygląda duzo lepiej,do tego myje buzię mleczkiem nakładam na rece i rozprowadzam,pozniej tonik i krem i buzia od 3 miesiecy zaczeła sie super goic i mniej dziadostwa sie robi 
,a jaki mam peeling na ciało hehehehehe moja znajoma kosmetyczka poleciła ze najlepszy najzdrowszy to.....kupic najtanszą kawe mieloną i brać na dłon tak wielkości śliwki i rozcierac po ciele pod prysznicem ,tez super polecam,kofeina działa pobudzająco,antybakteryjnie,ujedrnia poprawia krążenie a do tego całe ciało jak pachnie mmmmmmmmmm mi sie to podoba 

.wczoraj miałam wizytę u kardiologa,bo powróciły nagłe ataki bólu serca.i standardowe mamranie,żeby sie nie denerwować,myśleć pozytywnie i wyleczyć depresję,bo to ona sie za mną ciągnie,i nieleczona powoduje problemy sercowe na tle nerwowym,ot sie zgadał facet,i dodał ,,od siebie,, że mam bardzo ładny biust
,a jego zona właśnie miała operację powiększania,bo nie była ze swojego zadowolona
.czyli ma facet fajne hobby,porównuje biust pacjentek,a może i pacjentów do biustu małżonki
...nastepnym razem zmienie lekarza....na kobietę! lece do pracy,na przerwie zaglądnę dziewczynki,przepraszam że tylko o sobie ale nie mam weny ani chęci na nic! n iech mnie ktoś uśpi aż do owulki!!!!! miłego dnia!Zobacz załącznik 509862
..........a te placuszki prawda ze mega latwe???:-)