• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
karola, chcieliśmy chrzciny zrobić jak jeszcze będzie ciepło i udało się :-)

viola, ja też myślę o następnym i też mi się tęskni za brzuszkiem:tak:Ale boję się, że z dwójką takich maluszków nie dałabym sobie rady.

katy, to ja się wpraszam na taką pierś!:tak:

ilonka, słyszałam, że od warzyw się zaczyna. Kiedy chcesz małemu dać?

Mały wczoraj był zmierzły, chyba po tej szczepionce. Budził się w nocy częściej. Dziś już jest dobrze. I zaczął sam zasypiać w łóżeczku!!:happy2::happy2::happy2:
Ale paskudna pogoda:dry:

Ilonka,Piąteczka no ta biała jest dobra na wszystko :-D naprawde i ja nakładam 2 razy w tyg na ok 20 min i buzia o dziwo wygląda duzo lepiej,do tego myje buzię mleczkiem nakładam na rece i rozprowadzam,pozniej tonik i krem i buzia od 3 miesiecy zaczeła sie super goic i mniej dziadostwa sie robi :tak::tak:,a jaki mam peeling na ciało hehehehehe moja znajoma kosmetyczka poleciła ze najlepszy najzdrowszy to.....kupic najtanszą kawe mieloną i brać na dłon tak wielkości śliwki i rozcierac po ciele pod prysznicem ,tez super polecam,kofeina działa pobudzająco,antybakteryjnie,ujedrnia poprawia krążenie a do tego całe ciało jak pachnie mmmmmmmmmm mi sie to podoba :))))

Ilonka jak nie dostaniesz to dawaj cynk,kupie i wysle no problem :tak::tak:

co do placuszkow z bananami no pyyyyszota :cool2:

Losiczko :-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(:-(

Ostatnia edycja:
witam Kochane! u mnie zawitała @,więc jak zwykle przy jej wizycie humoru brak:no:.wczoraj miałam wizytę u kardiologa,bo powróciły nagłe ataki bólu serca.i standardowe mamranie,żeby sie nie denerwować,myśleć pozytywnie i wyleczyć depresję,bo to ona sie za mną ciągnie,i nieleczona powoduje problemy sercowe na tle nerwowym,ot sie zgadał facet,i dodał ,,od siebie,, że mam bardzo ładny biust:szok:,a jego zona właśnie miała operację powiększania,bo nie była ze swojego zadowolona:baffled:.czyli ma facet fajne hobby,porównuje biust pacjentek,a może i pacjentów do biustu małżonki:blink:...nastepnym razem zmienie lekarza....na kobietę! lece do pracy,na przerwie zaglądnę dziewczynki,przepraszam że tylko o sobie ale nie mam weny ani chęci na nic! n iech mnie ktoś uśpi aż do owulki!!!!! miłego dnia!Zobacz załącznik 509862

a ja se poprawiłam humora z rana
11_1.jpg_175_small

global_czerwony_4w_5.jpg_125_small

chociaz bardziej mi się to podobało , ale mniejsze są niestety

colors.jpg

Hejka:-):-):-)
Dziama dobrze ze juz jestes.......;-)
Martus ja to o takim rozmiarze moge tylko pomarzyc:sorry2:..........a te placuszki prawda ze mega latwe???:-)
Ilonko tak na oko rzucilam ;-)szpinaku na podduszonym czosnku, do tego troszke fety i pokrojone suszone pomidory........w srodku nie doprawialam niczym bo feta slona a na zewnatrz obtoczylam w mieszance szuszonych warzyw i w folie i tak do piekarnika na jakies 20-30 min :-)
Roszpunko zapraszam :-)
Pamela kochana pamietasz co ci napisalam???? No i prosze sie nie smucic ...jeszcze bedziemy narzekac ze nam szkraby kupy zle robia:tak:
Piateczko to juz walizki na urlop szykujesz:-)?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry