Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Małami eeeeee tam.... hehe mnie to juz nawet ta glinka nie pomoże wiec spoko... skoczę do osiedlowego kosmetycznego moze tam bedzie... zadupie u mnie hehe ooooooo no tak kiedyś mi pisałaś o tym peelingu muszę małża wykorzystać niech mnie peelinguje kawą piąteczko no tak.... zakupy zawsze poprawiają humor pamela :-----( przykro mi ...... kciuki na nowy cykl &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Roszpunkadam mu albo jabłuszko albo marcheweczkę skoro sie zaczyna od warzyw... Jaś dostał jabłuszko po 4 misiącu i tak wpierdzielał ze mu sie uszy trzęsły hehe ........ dam mu za ok 2 tyg ... raczej nie zaraz jak skonczy 3 miesiące ... a TY tez planujesz wcześniej wprowadzić inne jedzonko niż mleczko ?? choć TY chyba nie musisz ... bo na cycu do 6 miesiąca dziecko nie musi nic innego jeść :-) Brawo...dla Maksia !!!!!!!!!!!!
Placuszek w piekarniku ... zapraszam na kawkę :-):-):-)
no to ludzie często mają bezcenne miny w walizkowym zamieszaniu
ilonka ja na kawusię chętnie- a moja paskudna geba się wyleczyła odkąd nA TEJ MASLANCE JADĘ- no ale widać się organizm z toksyn oczyścił to i gęba ładna
Witajcie kobietki - melduje sie poslusznie.
Malenka spi a Darus oglada bajke - noc byla spokojna i goraczka spadla zobaczymy co bedzie dzisiaj.
PIATECZKO - zazdraszczam zblizajacego sie urlopu. Ja od chyba 8-9 lat nigdzie nie bylam.
Ilonka to rób tylko ja poprosze parzona zeby mnie obudzila:-) Piateczko ja teraz jak latam to zazwyczaj z podrecznym bo mam w nosie sie meczyc z bagazami, przepychanki, kolejki itp no ale u ciebie to zrozumiale ze chcesz zabrac 100 strojów ze soba Marysiu to fajnie ze goraczka spada......zdrowka dzieciaczkom ;-) Marcia...................Amen
No i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizyte tylko sie nie denerwuj bo wziernik nie wejdzie
Małami kciuki za wizytkę &&&&&&&&&&&&&&&& Katy, u mnie do wyboru do koloru kawy Mój małż tylko parzoną... a ja tylko rozpuszczalną :-)
Babka troszkę zakalcowata na spodzie a najśmieszniejsze jest to ze jak robiłam pierwszy raz to nie miałam miksera i wyszła zajebista a dziś mikserem i lekki zakalac na spodzie zje sie ...
Marysia zdrówka dla Darusia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Mój Jaś tez chory :----( 2 dni temu przelezał cały dzien.. teraz juz odżył na szczęscie ... inhalacje pomagają błyskawicznie
Witam i ja w kolejne typowo jesienne, szare popołudnie piąteczko dobrze, że już jest dobrze z mężem pakuj się już powoli żebyś niczego nie zapomniała ;-) sylwia_d oj Wy ranne ptaszki :-) dziama86 czyli mówisz, że udanie spędzacie czas?! Super ! ale będzie serduszek na wykresie Malami123 oj no nie dziwię się, że zmęczony… w korkach, w godzinach szczytu to człowiek bardziej się zmęczy niż w pracy… jeżeli przeprowadzka miałaby być dla Was lepsza to może faktycznie warto podjąć taką decyzję a tak zmieniając temat to jakiego mleczka używasz i toniku? Bo ja ostatnio mam straszny problem z buzią… zazwyczaj używam z serii AA, ale w sumie nie wiem czy one w czymś mi pomagają… ilonko24 buziaczek w pysiaczek jak tam kawalerowie Twoi, grzeczni?
Ja glinkę zakupiłam na allegro- fajna jest pamela co do nerwicy to potwierdzam jak najbardziej… też miałam lekkie problemy które objawiały się tak jakbym miała chore serce… wyglądało to jak idealny przypadek kardiologiczny, a jak się okazało były to zwykłe nerwy a cyklem się nie przejmuj, a nóż widelec kolejna @ się nie pojawi- trzymam kciuki! :-) KatyB ja tak jak Marysia77 za krupnikiem nie przepadam, ale tatę mojego mogę Ci podrzucić
wnerwiłam się i nie nadrabiam wszystkiego - musiałabym urlop wziąć zaczęłam nadrabiać o 9 i jeszcze nie skończyłam w robocie dziś jak w ulu normalnie szok. Byliśmy u mojej psiapsióły w odwiedzinach. Nie byliśmy jeszcze u nich na mieszkanku a już 2 lata mieszkają ale zawsze łatwiej mi się z nią spotkać jak jest u mamy niż jechać do Wawy a że nadażyła się okazja to szybka decyzja i na spotntana pojechaliśmy. Tym bardziej że ma termin porodu na 4grudnia więc jak już mała będzie to tak bez sensu wbijać na 2 dni a na chwilę się nie opyla jechać. Nakręciłam się na bobasa jeszcze bardziej hehehe............... Piąteczko- myślałam też o spontanicznej kawce z tobą i miłam dzwonić ale kurna czasu nie było Paula- z tymi serduszkami troszkę nie do końca heheheh- sypialnia i salon w którym spali domownicy oddzielona tylko ścianka karton gips heheeheh więc na "podokuczaniu" się skończyło
Ilonka no jak Cie męzulek wymasuje to od razu i skorka pomaranczowa zniknie heheheheh,na kawke ciacho i obiadek ja dzis do Ciebie sie pisze bo po wizycie bede ok 17 w domu to dziś obiad gwizdany bedzie Paula ja zaczełam uzywac mleczka i toniku clareny z serii HYDRO HYALURONIC LINE Cookie support required | www.clarena.pl generalnie mozna kupic na allegro mleczko i tonik 200ml kosztuje 32 zł ale ja w tej cenie kupuje o pojemności 500 ml bo ta znajoma zamawia do salonu i ona ma takie ceny na 500 ml hehehe a sprzedaje mi bo zamawia wiecej hehehehe aaa i dobry jest tez z tej Clareny krem dermonaprawczy do twarzy z wit.U ja dostałam kilka jego próbek i krem super
co do zmiany miejsca mieszkania to najwyzej bede prosic o pomoc pozniej co do wynajecia mieszkania pod Warszawa moze ktos ,przez kogos...jakos pomoze nooo ktora z okolic Warszawki ???? Dziama hehehehe od 9 hehehhe no kochanienka :-):-):-)