• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
Małami- powodzona i dobrych wieści na wizycie.
Rozia- ta moja koleżanka co to teraz u niej byłam tez będzie mieć dziewczynkę a wygląda super więc nie ma reguły hehehhe piękny zawsze piękny heheheheh

cześć dziewczynki!!! a mnie się dzisiaj nie chce pisać, jakoś tak czytam was... ale nie chce mi się, boshhhh, leń ze mnie straszny!!!
malami trzymam kciuki!!!:happy2:
piateczko ja też oglądam x factora US i B.S jak dla mnie to normalnie wygląda jak z rynsztoka a zachowuje się jak, za przeproszeniem, pieprzona princessa... a feeee!!! acha, niezłe walizy:tak:

co do maseczke to musze Wam napisać, że tutaj są w Rossmanie i DMie fajowskie niemieckie... z biala i zielona glinka to moje ulubione:blink:... ide się dalej krzatać w kuchni, cały dzień dzisiaj, masakra... zaraz po młodego do przedszkola i obiad na stół dla męża... echh, ja też chce wakacje!!!

hejka :)
u mnie wizyta kontrolna ok, wyniki badań dobre, odczyn coombsa ujemny ufff .. mocz oki, w krwi zaczyna sie małopłytkowość..także powtórka z rozrywki ( bo z synkiem też miałam) pewnie jeszcze cukrzyca mi wyjdzie
Rybci dokładnie nie oglądaliśmy, serduszko bije ładnie to najważniejsze :) dokładnie maluchowi się przyjrzymy za dwa tygodnie na usg połówkowym :)
tylko ta szyja moja licha...więc do dalszej bacznej obserwacji...

Katy :) zdolniacho :)
daję kanie za część tych smakołyków co robisz...ach ślinka cieknie:-p
Dziama fajne takie spontany :)
MałaMi też słyszałam że z kawy dobry peeling, robię od czasu do czasu. A najlepiej raz...ja cała w kawie pod prysznicem, a tu D wchodzi...jego mina..bezcenna:-D
Pamela oosszzta małpa...ślę ze zdwojoną siłą ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~i &&&&&&&&&&&&&&&& do skutku, aż sie uda :)
Piąteczka udane masz dzieci
Ilona buhaha dobre zdjęcie i opis
i teściowa rację ma, widać na zdjęciach jakie słoneczko z Pawełka, to lek na całe zło :tak:
Rozia haha tez sie zastanawiam czy tak dobrze w ciąży wyglądam, czy to takie kłamstwa w żywe oczy:-D
ale mam wrażenie że wyglądam lepiej w ciąży niż bez ciąży hahahahaha

ZDRÓWKA DLA MAŁYCH I DUŻYCH!!!!

Marakra- teraz miałam okazje 2 dni obserwować jak C się męczy te pomiary pilnowanie diety.....masakra- no i po pozołdy które zawieliśmy m żeby rozpieścić ciężarną do kawki łapkę wyciągałam i dieta zagrożona :)

reklama
mordunku!!!!!!!!!!!!!!! właśnie odebrałam zabawki dla potwornickich- masakra- wszystko buczy, jęczy , gra i tylko sznurowadeł nie wiąże- łeb mi pęka- zaraz znów ma być wcześniej - hmmmmmmmm

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry