• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Przyszle i obecne mamusie :)))

reklama
No jestem po basenie:-)....udalo mi sie namowic moich domownikow ......1h 20 min w wodzie super...............................:-):-):-)
Lori polozylam na rozbitej piersi szpinak (ja mialam mrozony) na to polozylam podsmazony czosnek, kawalki sera feta i pokrojone pomidorki(suszone na sloncu) zwinelam i obtoczylam w mieszance suszonych granulowanych warzywach ......w folie i do piekarnika na jakies 20-30 min ........doprawic mozna wedle uznania ale ze feta slona to ja nic nie dodawalam :tak:
Rozia maz cie nie pozna po tych zabiegach:-)
Ania no ja nadal czekam na ta kawke:tak:......bo pozniej to nie wiadomo kiedy sie spotkamy .........no i na zdj pokoiku :-)

dziama86 oj tosz to szkoda… ale co się odwlecze to nie uciecze ;-) :-)

Malami123 kurcze dzięki wielkie, na pewno wypróbuję, bo już sama nie wiem czego używać, żeby się to dziadostwo nie rozprzestrzeniło
:baffled:
do tej pory używałam z Pharmacerisu T, ale stwierdziłam, że za przeproszeniem ***** to daje, jedynie podkład jest fajny, bo taki „leciutki”
:tak:
Jak po wizycie?
:confused:
ja niestety mam daleko do Warszawy więc nie pomogę
:sorry2:

ilonka24 proszę bardzo BIELENDA Eco Care maseczka z zieloną glinką (2725455568) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
:tak:
a to jak ten największy grzeczny to już jest COŚ
:-D

truskafffka cieszę się, że na ogół wszystko z Wami w porządku
:-)

-Lorelain- powodzenia
;-)

KatyB mimo iż nie jadam ryb, to ta wygląda tak, że za chwile nie zatamuję ślinotoku
:-D

piąteczko słuch ma jeszcze dobry po wojażach z zabawkami?
:-);-)

Dzieńdoberek :-D:-D:-D:-D

Mąż oddelegowany do pracy..., zakupy zrobione.... obiad juz mam podszykowany , tylko usmażyć mielone i zrobić sałatkę :-):-):-):-) Dzieci własnie wstały, biorę sie za sprzątanie i bede sie byyyyyyyczyć do konca dnia :-):-):-):-) a co tam.... należy mi sie tez hehe :-D:-D:-D

Katka ale TY robisz pyszności ........ zapytam jak i Paula zapytała .... nie chcesz przypadkiem zamieszkać i u mnie :-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: u mnie zawsze dylemat co zrobić... a mam zawsze chęć na coś nowego , na nowego smaki :tak::tak::tak:
Lori a ja myslałam ze sie juz staraliscie ... ale ze mnie niewypał :sorry::sorry::sorry::-D:-D:-D w takim bądź razie KCIUKI ZACIŚNIĘTE , U STÓP I U RĄK HEHE &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& DZIAŁAJCIE OWOCNIE .......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :tak::tak::tak::tak::-):-):-)
Agnes super .... niech sobie rośnie zdrowo małe słoneczko !!!!!!!!!! :tak::tak: widać ze cycuś syty :-D
Anulka no to teraz czekamy na efekt końcowy gniazdeczka księżczniczki :):tak:
Truskawa a ja myslałam ze moze luknie gin między nogi rybci....:sorry: no ale czekamy na połówkowe w takim bądz razie :-D:-D:-D

Małami jak po wizycie u gina ????????????????

zastanawiam sie czemu jeszcze sie biapl nie pojawiła u nas :szok::szok::szok::szok::szok: mam nadzieje ze wszystko dobrze u nich !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A ja też polecam szarą glinkę z Ziaji.......... wczoraj zapodałam sobie na ryjek i naprawde świetna :tak::tak::tak::tak::tak: w rossmanie 1,5zł a starczy na 2 razy .... wczoraj poszła cała bo i jeszcze jedną gębusie wysmarowałam heheh :-D:-D:-D:-D:-D:-D

MIŁEGO .......:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Witam się i ja ,niewyspana:(

Właśnie też myślałam o biapl,może by któraś wysłała do niej smska z pytaniem jak się czują i co u nich słychać?

Katy niezła z Ciebie kuchareczka, pozazdrościć:-D

Ja to staram się jak najszybciej i najprościej gotować:) Dziś na obiad gulasz z łopatki z pieczarkami od wczoraj i właśnie już myślę co jutro na obiad.

Ilonka a jak Twój wykresik? bo ja tam nie mogę spojrzeć.

Witam się czwartkowo ::)
Ilona- kogo wysmarować tą maseczką? Matuchno jaka Ty jesteś zorganizowana podziwiem Cię za to :)
Katrina - dobrze że dzieciaczki już lepiej:)
Katy- uwielbiam basen ale samej mi się nie chce jeździć.Latem mam na podwórku a zimą obchodzę się smakiem zazwyczai.
Losiczko- hop hop jak się czujesz?????szurasz torebki czy pacynki?ciche dni już zażegnane czy m wyprowadzony do marcina ?:)
Piąteczko- jak słuch i system nerwowy?
Ania- pokazuj zdj koniecznie królestwa Lily

Edit- Viola czemu niewyspana? Antos dał czadu?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry